Hal de parcari

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 15

Acelasi loc, mai multe zile din decursul catorva luni.

Se poate vedea si aici: https://open.lbry.com/@RebounD11:4/Hal_de_parcari:3
Daca va place acest site de hosting, sau vreti sa scapati de porcariile de pe Youtube cu copyright sau cenzura aleatoare si prost inteleasa, puteti folosi acest link sa va creati cont (nu e obligatoriu). De acum o sa postez si aici (probabil doar aici de la un punct) toate clipurile, sunteti bineveniti sa va abonati.

2 comentarii

  1. Ultima parcare e pe contrasens 🙂

    • Asa-i… am facut petitie sa se faca straduta aia cu sens unic, am facut petitie sa se repuna STOP-ul furat de la iesirea de pe ea din fata (acum ai legal vorbind, prioritate de dreapta fata de cei de pe Eroilor, dar daca o primesti vreodata e mare lucru), am facut petitie sa se marcheze locurile de parcare pe strada aia si sa se puna TimPark ca sa poata cei de la localuri sa isi rezerve 1-2 pentru aprovizionare care blocheaza toata straduta cand se intampla. Tot in zona am facut o petitie sa amenajeze strada Daliei cum au facut e splaiul de exemplu la sediup ADP. Conform normativului, parcarea in spic (daca o fac si cu spatele e si mai bine) e mai eficienta ca spatiu decat cea laterala… de facto e parcare toata strada pe ambele parti, dar pe toata strada e oprire interzisa si e degeaba asa.

      O sa dau doar raspunsul la cea cu STOP-ul furat/lipsa, pentru ca e cea mai recenta si mi-i lene sa le caut pe restul… dar e copy-paste la toate (petitiile au fost facute intre iunie 2018 si iunie 2019, am primit raspuns in ianuarie 2020, pentru ca an electoral):
      https://i.imgur.com/uzRXsNE.png

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!