A fi sau a nu fi … halit

Adăugat de autofidel
Raportează ca șters! 26

Era cât pe ce să mă halească un radar la 100 km/h pe un început de segment de 60 km/h. De fapt nu sunt sigur dacă m-a halit sau nu cu 81 km/h, cert este că nu a întors după mine, cu toate că la filmare am văzut parcă o intenție în acest sens, Loganul MCV intrând pe acostament pentru a încetini și întoarce, dar nu a făcut-o până la urmă.

Ce pot să zic … mulțumesc și altă dată o să fiu mai atent! 🙂

Ce mai caută lumea:
 • trafuctoube mcv

9 comentarii

 1. 😀 Nu cred ca te-a halit ,data viitoare ai grija:)

 2. In mers nu se foloseste radarul,logic…..

  • Pe bune? Ia mai documenteaza-te.

  • teddycarebears

   si in capul tau nu e niciun neuron treaz, logic … radarul e un echipament de estimare a vitezei si poate fi folosit atat in mers cat si in timp stationarii … vorbim dupa ce iti iei prima amenda bazandu-te pe principiul asta …

  • Se foloseste in mers,am fost chiar oprit,se afla intre 2 masini si a si scos pornit avariile,dupa am oprit si el a venit dupa mine usurel,numai ca asta a fost acum 3-4 ani.

 3. Andrei Ciocan

  Se foloseste si la greu !

 4. Erai în decelerare, în dreptul indicatorului, poate era antena oprit, camera setată în altă direcție sau zonă de acțiune sau poate avea altă treabă mai importantă.
  Pe radar apar 2 viteze. Cea mai mare viteză detectată și viteza vehiculului țintă, cel care este în centrul imaginii, respectiv al antenei, ea fiind încorporată în cameră pe modelele Autovision BEE III de pe MCV. „Borcanele” de pe Loganul de MAI (Python II), au antena separată și dacă nu este îndreptată în aceeași direcție cu cea a camerei video, pot înregistra viteza altui vehicul față de cel surprins în imagine. 🙂
  Operatorul vede că există o valoare a vitezei peste limita maximă admisă și trebuie să orienteze camera spre vehiculul respectiv care se vede că circulă cu o viteză mai mare fată de celelalte, astfel încât să fie încadrat în centrul imaginii și în fața celorlalte vehicule. Pentru a face toate astea, operatorului îi ia un anumit timp, tocmai din această cauză îi opresc doar pe cei care apucă să îi surprindă mergând cu o viteză aproximativ constantă timp de câteva secunde. Plus că, în mers este dificil să fixezi camera cu zoom făcut pe un alt autovehicul în mișcare astfel încât să i se vadă bine și numărul de înmatriculare.

 5. @autofidel 0:44 Probabil ca nu, altfel ar fi procedat ca aici:
  https://www.trafictube.ro/compilatie-detectare-radar/ 2:31-2:59.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!