It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Handicapatii de Mall

Adăugat de logum
Raportează ca șters! 45

Descrierea in videoclip.

NOTA: Termenul de „handicapat” din videoclip face referire la cei cu handicap mintal, care nu ar trebui sa aiba carnet si nu la persoanele cu dizabilitati fizice care sufera din cauza idioteniei celor din prima categorie.

Daca vedeti printre cei filmati, persoane pe care le cunoasteti, transmiteti-le ca lumea de pe TT ii saluta, in bot.

12 comentarii

 1. Situatia este destul de cunoscuta. Mai demult am facut si o sesizare celor de la Polus la care bineinteles n-am primit niciun raspuns. Din cand in cand angajatii pazei mai atrag atentia unora, insa rar iar masuri mai serioase n-am prea vazut. Hmm … oare de ce? 😉
  +

 2. @GeluCJ – unde se fac sesizarile astea oare ca sa si aiba efect? Cred ca la ghiseul ala de Info e cam inutil.
  Cat despre agentii de paza… vai de ei saracii, cred ca nu ar comenta nici daca le parchezi pe bombeu. Au si ei un job… nu vor necazuri.

 3. @GeluCJ : au un job foarte slab platit…mai fac si ei spaga pe parcarea cu handicap…lucuru care l-am observat in parcarea din Real la Ploiesti…si la cea de la Mall Ploiiesti…
  1-10 lei si esti primul 🙂

 4. Mi s-ar parea corect ca cei care parcheaza acolo sa aiba ceva in geam (legat de problema cu locul respectiv) si cei care nu au sa le blocheze rotile,asa ar fi cea mai bune solutie d.t.p.d.v. Parerea mea. 🙂

 5. @logum Le-am trimis pe mail, dupa publicarea in 2010 a acestui clip:
  http://www.trafictube.ro/auto-handicapati/
  Probabil a ajuns undeva in Spam sau Trash 🙁

  @Annonimu Ca sa poate face ceva trebuie sa fie sustinuti de cei care-i conduc. Degeaba ar merge angajatul sa-i faca observatie celui care parcheaza acolo sa-si mute masina, daca pe ala il doare in basca si pleaca repede la shaorma. In schimb, daca le-ar spune ca se blocheaza rotile si apoi trebuie sa scoata din buzunar niste banuti, poate alta ar fi situatia. Si daca s-ar si pune in practica, ar fi mai mult timp libere aceste locuri de parcare rezervate persoanelor cu handicap real, nu imaginar.

  @RAA +1, sunt de aceeasi parere 😉

 6. @GeluCJ :
  oricum am fost acum 2 zile la Real…erau parcate 2 masini pe locurile cu handicap…si aveau acel ecuson in parbriz… + lantul care il regleaza agentul de paza 🙂 era sus:)

 7. FireBlade

  Nenea lasi camera mai jos te rog, ca ai filmat tot ceru’ 😀

 8. am dat din greseala negativ 🙁 SCUZE !!!
  Oricum la Iulius daca parchezi pe handicap iti da avertisment prima data si a doua oara amenda !!! Astea de la Polus is mai nesimtiti ca nu-i intereseaza !

 9. Bai dat cite locuri pentru handicapati sint acolo? Juma’ de parcare?? Bai frate… totusi…

 10. @Mituc mi-a luat-o inainte… Meh, da cred ca nu sunt atatea persoane cu handicap in tot judetul, cate locuri de parcare pentru ei sunt acolo. Nu mai zic ca nu toti au masini sau insotitori cu masini. N-am vazut nicaieri atatea, nici macar pe-afara, si am cam bantuit prin Europa asta …

  Sau te pomenesti ca la Cjuj s-au gandit si la cei cu handicap mental… pai atunci si-au nimerit oamenii. Nu inteleg, deci, care-i problema 😆 Pe locurile de idioti sunt parcati idioti, deci nimic suspect..

 11. @Mituc, @Kor: si parcarea e pe masura: http://goo.gl/maps/n3mUA
  🙂

 12. Ce stiti voi cei din video sunt toti handicapati :))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!