Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Haos de Ploiesti (26-27 Februarie 2015)

Adăugat de HB
Raportează ca șters! 21

Eu catre mine.

In Ploiesti, daca nu treci pe rosu, esti fraier de dai in gropi. Esti chiar mai fraier decat cel care circula pe interzis.
Deh, ce sa faci!? Daca n-ai BMW ca sa semnalizezi stanga si apoi sa iesi din giratoriu spre dreapta … Daca aveai, iti permiteai sa franezi, sa pui avariile si sa dai cu spatele, de fiecare data cand vroia … muschiul tau.
Asa ca … taci si taie sonorul acolo unde ti-ai lipit mana de claxon, in timp ce-i recitai din Eminescu soferului de la firma de curierat (care a invatat ca are prioritate de curier peste tot)!
Mda! Nu iti mai ramane decat sa pui avariile si sa iti inchipui ca esti militian (sau macar un amarat de bategard, angajat la o firma obscura de provincie).

L.E.:
La 0:52, se pot observa doi mocofani care fac stanga, venind din fata mea, fara a mai folosi sensul giratoriu.
Multumesc Ciprian_A, pentru spiritul de observatie !

6 comentarii

 1. 0:54 misto manevra skodei si a passatului

 2. Cel cu BMW a procedat corect, ptr ca in legislatie scrie ca intrarea in sens se face cu semnal stanga si numai la iesire semnalizezi dreapta.

  • Marius P , mai urmareste inca o data clipul !
   Poate nu ai inteles … Poate nu m-am facut eu inteles …
   BMW-ul a semnalizat mult timp stanga (nu doar la intrarea in giratoriu) si apoi a iesit brusc din giratoriu fara semnal dreapta .

  • Trebuie sa recunosc ca m-am uitat in fuga la clip. Nu am observat prima data ca nu a semnalizat si dreapta. Oricum desi legea nu te obliga sa semnalizezi stanga cand esti in sens, e recomandat sa o faci, asta daca nu iesi la prima iesire. Cel putin asa ne-a tot spus proful de legislatie la scoala de soferi.

  • Locatia giratoriului este aceasta:

   View Larger Map

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.