It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Harap Alb…un taran cu renault

Adăugat de Ruhestand
Raportează ca șters! 84

A! Am scapat o urare de bine la final!

6 comentarii

 1. Ar trebui cateva zeci de zile sa circule NUMAI pe tarla, dar N-ARE CINE sa aranjeze chestia asta, ca doar n-a depasit viteza legala !

 2. Cretinul tipic de Bucuresti care are impresia ca pe orice banda se merge mai repede, mai putin pe banda pe care se afla 🙂
  Pe mine ma amuza copios situatiile cand unii se agita in fata mea precum protagonistul iar peste 4-500m ii devansez

 3. Jignesti taranii romani. Ala e doar un prost care n-are alta treaba in trafic decat sa incerce sa castige 4-8-16 metri cel mult fataindu-se fara sens de pe o banda pe alta. Bineinteles fara asigurare si fara semnal, ca doar toti ceilalti trebuie sa inteleaga ca trece Maria Sa Cretinul. Si mai e si pricinos si sensibil la atentionari. Alt creier neted. Nu ducem lipsa.

  • departe de mine gandul de a jigni in vre-un fel persoanele incadrate la propriu in categoria „taran” 🙂 …e doar o expresie nevinovata

  • Stiu, frate, inteleg…. ca si eu mai zic la nervi cateva despre tarani. Dar in ultima vreme incerc sa-mi scot din vocabular expresia asta nefericita. N-o fi taranul roman un etalon de civilizatie, dar parca nu e cinstit sa-l tot comparam pe tarani, cum or fi ei, cu tot felul de babuini care sunt jdemii de clase sub cel mai nefericit taran de pe lumea asta 🙂 Poate modifici putin titlul postarii, o umila doleanta, zic si eu?

 4. Si nu l-a „capacit„ nimeni ? 😀
  Ma gandesc ca o sa-si gaseasca nasu`.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!