It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

6 comentarii

 1. Repet si aici: la 0:37 e sens giratoriu, conform clipului tau: http://i.imgur.com/yt40BGe.png deci taxiul s-a urcat prima data pe doamna din Citroen 🙂

  • Din pacate ne-am obisnuit gresit ca in acea intersectie cei care fac dreapta din directia taximetristului sa nu mai acorde prioritate celor care circula in sens, obisnuiti fiind ca acestia din sens sa iasa pe b2. Nu e singura intersectie in care se circula din obisnuinta in Ploiesti. Intr-adevar, cel cu taxiul s-a urcat pe doamna, dar primul impuls al meu a fost sa cred invers, tot din cauza obisnuintei.

 2. @FURNAL 0:06-0:09 Galben (uzual trei secunde), era destul de clar ca nu mai apuca sa treaca. 1:14 Dap. a castigat un loc peste linia continua si pentru ca nu era cine trebuie in zona, a ratat sansa sa ramana fara permis.
  1:45-1:48 Desi era STOP, taxistul a mers ca la Cedeaza si nici aia nu i-a iesit prea bine. Dupa circulatia pe sens opus de la 2:10-2:16 cred ca avea nevoie de mai mult timp sa se obisnuiasca cu sensul corect de mers 😆
  +

  • 1:14 a castigat mai multe locuri. A depasit coloana venind tare din spate. Cred ca cel putin 3-4 masini. Chiar si asa, nu m-a deranjat. E teroare uneori pe centura capitalei, iar unii nu au rabdare.

   Multumesc GeluCJ!

  • @FURNAL 1:14 Merci, asta nu s-a putut vedea pe filmare 🙂

 3. De ce ai stat atata in spatele aluia?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!