Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Hop si eu!

Adăugat de Suhaib
Raportează ca șters! 40

Ca tot s-a incalzit afara,hop si eu pe bicicleta pentru putin sport 😀

Da,intre-adevar au o retea de piste foarte bine puse la punct.Am plecat din orasul meu (aproape 12 km de resedinta de judet),dar nu am avut de a face cu masinile pana am intrat in oras.Pistele sunt pozitionate prin padure,aranjate special pentru biciclete,cu indicatoare de orientare,au in plus o aplicatie cu un navigator on-line special pentru biciclisti(gen GoogleMaps),dar de care nu ai nevoie,caci indicatoarele isi fac treaba.

In orase nu sunt peste tot piste speciale(vorbesc aici de judetul unde locuiesc),si pistele de biciclete sunt in comun cu trotuarele (un semn cu pista pentru pietoni si dedesubt o tabla aditionala cu o bicicleta si frei(liber)).

Ai si aici probleme cu masinile parcate pe pista,dar mai rar…Cu ce au probleme biciclistii,sunt pietonii care nu le pasa si iti sar in fata,fara sa se uite.

Fara evenimente,este un clip doar de recreere!

Melodia: Anna Lesko ft Pavel Stratan-Leagana barca

P.S. Filmare in 720p cu unghi larg.Obiectele sunt mai aproape in realitate.

3 comentarii

  1. Ti-am apreciat pozitiv filmuletul pentru ca’s si eu (si) biciclist si apreciez cand lumea mai pedaleaza, dar m-ai ametit. 🙂 Plus ca pe acolo chiar este o placere sa biciclesti.
    Incearca sa montezi camera pe ghidon!

  2. Multumesc @blueking asa o sa fac data viitoare,dar cred ca tot o sa vibreze. 🙂
    Este camera care filmez si in masina,si am pus-o asa temporar pe casca.

  3. La ultima faza am observat luatul la dreapta de pe obligatoriu dreapta si inainte. 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.