It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Hopa pe bordura!

Adăugat de yachtmanblue
Raportează ca șters! 47

Acum cand am editat filmuletul, am sesizat ca Dl. Broasca sofer de taxi, avea lampa de stop dreapta nefunctionala… Oricum soferul de A3 probabil butona ceva in masina.

Ce mai caută lumea:
 • avertizare sonora când merge mașina în hopuri

6 comentarii

 1. Si ce daca avea lampa functionala dreapta arsa? Legea il obliga sa aiba stanga functionala.
  Sa revenim la subiect: nea taxiu a mutat masina dupa trecerea de pietoni, nea cu audi a lasat-o acolo sa isi vada daunele de vai doamne… cam asa o fi fost si pe a2 cu ceata. Busesti putin masina, te dai jos din masina sa vezi cat e de zgariata bara ca vai doamne, creier de molusca la soferul din h’audi

  • Asta e noua. Probabil legea junglei urbane il obliga sa fie doar lampa stanga functionala.

   Pentru ca altfel, conf. Art.101. – (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a III-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice:
   11. circulatia cu un autovehicul, remorca sau tramvai cu defectiuni la sistemul de iluminare sau de avertizare sonora ori când acestea lipsesc.

 2. Vesnica problema! Nepastrarea distantei fata de masina din fata. Regula celor doua secunde e aplicabila pentru drum uscat! Pentru cazul de fata, trebuiau sa fie 3-4 secunde fata de masina din fata la viteza „x”. Nu strica nici punerea avariilor la o oprire brusca, pentru a-l atentiona pe cel din spate. Cat despre luminile de frana, stanga + haion era mai mult decat suficient. Nu vorbim de cazul cand merge doar un singur bec de frana. Atunci e grav!

 3. un dobitoc si jumatate cel cu haudi-des se intampla acolo asa ca daca ai „mashina smechera” nu trebuie sa mai fii atent la pietoni, deh toata lumea trebuie sa il admire pe „destept”

 4. Macar a ales cea mai buna varianta.

  • yachtmanblue

   Partea proasta ca nu a dat drumul un pic la frana in momentul hopului… cred ca daunele la articulatie si janta ar fi fost mai mici. Bineintees daca o fi avut ceva daune…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!