Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Pentru cel cu Hyundai Accent | Nerespectarea marcajelor

Adăugat de JaLeTe
Raportează ca șters! 35

Se intampla sambata seara in aceasta locatie :
https://goo.gl/ww8aP5

Postez sperand ca se va uita si ca va intelege unde a gresit pentru ca in acea zi ma acuza ca eu eram obligat sa fac dreapta , fapt ce m-a scos din sarite.

Si cati soferi de genul asta sunt …

11 comentarii

 1. Nu erai obligat să faci dreapta. Dar în lipsa marcajelor de orientare, vizibile, pot duce la un accident. Nu toți conducătorii auto au orientarea în spațiu foarte buna. O vina mare o are administratorul drumului. Ai putea trimite un email la primărie cu filmarea.

  • Ionut1984

   Care marcaj vizibil? Acolo e bretea pentru virajul la dreapta. E logic ca banda aia merge inainte fara nici un marcaj. Trebuie sa n-ai minte ca sa gandesti asa ceva.

  • Vizualizează filmulețul până la sfârșit. Are obligatoriu înainte, pentru viraj dreapta se face o bretea cu 15-20m de intersectie. Lipsa marcajelor de orientare este problema.

  • Are dreptate, problema pleacă de la lipsa marcajelor de ghidare și a indicatoarelor de informare.
   De exemplu, cei care nu cunosc configurația intersecție, nu pot vedea că banda a III-a este cu săgeată obligatoriu la stânga dacă sunt autovehicule staționate pe ea și pot presupune că se poate merge înainte și de acolo și că prima bandă se sfârșește in intersecție.
   Semnalizare trebuie să fie cât se poate de clară pentru toată lumea, fără să fie nevoie să te uiți pe Street View înainte să pătrunzi într-o intersecție. Trebuie doar o tablă, niște vopsea și un strop de interes.

  • Se vad foarte bine marcajele.
   Sunt „desenate” de 3 ori pana in intersectie.
   Ba chiar se observa si delimitarea benzii de stanga cu linie continua…
   Priviti : https://www.youtube.com/watch?v=PZ3AIykQ844
   Iar daca in continuare aveti de comentat inseamna ca sunteti destul de nesimtiti.

  • Marcajele sunt un dezastru acolo. Sagetile sunt aproape sterse toate (cel putin la al doilea rand de sageti nu se vede deloc ce sageata e cea de pe B1). Marcajele de ghidare nu exista desi in astfel de cazuri e fundamental sa existe. Daca o ia inainte de pe B2, nu se uita nici dracu daca tu pe B1 ai avut bretea sau poarta stelara sau fetite goale; mai ales ca nu apare nici un semn de interzicere a virajului la dreapta dupa bretea.
   In lipsa marcajelor de ghidare logic poate fi la fel de scuzabil si mersul drept inainte (ca cel cu Hyundai-ul), iar tu care te bagi pe directia lui sa-i dai prioritate. Nu ai ce sa-i imputi. Aici drumarul e de vina. Nici macar indicatorul de preselectie nu l-am putut vedea in clipul din comentariu.

 2. Din pacate majoritatea sunt asa, este greu sa pastreze banda 2, merg ca boii drept 🙂

 3. Știa că e filmat și nu voia să zică lumea de el că e b2 lover.

 4. Plus ca am vaga impresie ca e si un indicator de preselectie inainte de intersectie, sau cel putin odata era asa ceva…

 5. Si ce te mira?
  In intersectia asta e un miracol cand pot merge inainte de pe b1 si cand nu intoarce niciunul peste mine din banda 2 , eu fiind pe banda 3.

 6. Trec zilnic pe acolo, daca nu esti atent o furi (si daca n-ai camera poti pica si de papagal in functie de militian). Toti merg inainte de pe banda 3 de stanga (din cauza ca inainte cu 50m e loc doar pentru o masina pe banda de la axul drumului si nu se mai oboseste nimeni sa se incadreze). Si e aiurea, b3 se baga peste b2 si b2 se baga peste b1. Marcajul se vede, chiar si e semn cu 50m inainte cu benzile, dar e fix pix, pazeste-ti masina daca nu vrei sa pierzi vremea aiurea prin service sau nu ai ceva de reparat la ea.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.