Ianuarie 2016

Adăugat de dan_g
Raportează ca șters! 47

Intamplari de prin traficul iesean din ianuarie 2016.

Contine claxoane.

Muzica: Audiobinger – Rock Bottom

7 comentarii

 1. La faza a doua(min.0.15)ai vrut sa mergi inainte de pe B1 care e numai pentru virajul la dreapta(asa cum ai procedat corect la faza a treia).Pentru inainte/stanga,inscrie-te pe B2 ,dupa semaforul cu str.C.A Rosetti care e la cca.100 m mai in aval.Ai timp s-o faci lajer.
  Pentru intersectia asta(str.Cucu-str.Stihii) trebuia de mult sa se traseze niste marcaje cu vopsea sau sa se puna indicatoare de orientare.Dar cine sa faca asta,mama soacra?Ar face-o ea,saraca,dar a murit deja ! 😀 .Plus

  • Vorghesti cumva di soacra cu trii nurori?:)))

  • Daca nu sunt marcaje se poate merge inainte de pe ambele benzi, as fi mers pe banda 2, dar trebuia sa opresc imediat dupa intersectie.

  • Si tot din lipsa marcajelor se poate face dreapta si de pe B2,exact ca in faza cu pricina.Si sa stii ca se face la greu in realitate.Invers,cei care coboara pe str.Stihii,8 din 10 fac la stanga de pe B1spre Podul de Fier.Si eu am venit de multe ori ca tine cu intentia de a opri in parcarea din spatele blocului turn din Tg.Cucu,dar aleg B2 si imediat ce am trecut de axa strazii Stihii,semnalizez si intru pe B1 care e mai tot timpul goala,oricat de aglomerat ar fi traficul in acea intersectie.Incearca odata aceasta alternativa si ai sa vezi ca nu ai dureri de cap si strangeri din bu(l)ci 😀 ca in secventa ta.

  • Nadgob Somsoc

   In lipsa marcajelor, nu se face dreapta de pe B2 niciodata!

 2. da ce salbatic mai trag unii de volan… splai bahlui spre alexandru.. n-am mai vazut in halul asta. ai masina din sticla sau..? 🙂 +

 3. Si eu care credeam ca am patit multe prin Iasi…+

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!