De prin Iași #1

Adăugat de drix
Raportează ca șters! 47

1. Milția in misiune cu girofarurile puse în timp ce merge pe interzis. Evident ca au oprit girofarurile când au ajuns la capătul celălalt al străzii, mi-e ciudă că eram oprit și nu ne-am întâlnit în mers 😀

2. O „doamnă” parcată fix deampulea, că doar acolo are ea treabă (și tot ea comenta)

3. SUV-ul neînțeles, care toată viața lui a vrut să fie pieton și merge pe trotuar cu fiecare ocazie

4. Un taximetrist cu niște manevre dubioase (normal că tot el era nervos și dădea din crengi când a văzut că nu-l las)

5. De data asta un polițist, nu milițian, care își face treaba când vede că un meltean „avariat” încurcă prima bandă

4 comentarii

  1. 1# pai de ce e militian,ca a folosit girofarul cand a intrat pe interizis?poate sa incalce legea si fara girofar daca e in misiune,nu ai de unde sa stii ce treaba avea,chiar daca a oprit girofarul mai tarziu 🙂 ..

  2. Știm amândoi de ce 🙂 A stat parcat acolo în capăt vreo 5 minute și când să plece, în loc să mai meargă 100 de metri pe strada principală și să intre ca oamenii normali, și-a amintit că-i un fel de semi-zeu și totul se scuză dacă bagi girofarul 10 secunde 🙂 Și la ce „grabă” avea în el, mai mai să-i curgă din gură, misiunea lui presupun că era să ajungă în celălalt capăt al străzii, îndeplinită cu succes de altfel 😀

  3. @Mihaela (facebook) Dap, el a fost inspirația și pentru melodia din ultima parte 😀

  4. 2:10
    „Nu le inteleg pe creaturile astea care merg in doua picioare, cati nervi isi fac in trafic. Ah, uite niste iarba verde, ia sa ma tavalesc un pic!”

    😀 😀

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.