It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Sec … de Iasi #10, „da…asa ma asigur!”

Adăugat de CristiFLT
Raportează ca șters! 24

Astazi prezentam faimosul batran la volan…care se grabeste sa ajunga…probabil in mormant…semnalizand si imediat tragand de volan!

Explic in comentarii de ce am lasat un pic de spatiu…si recunosc ca nu mi-am imaginat nici o secunda ca imediat cum a dat semnal…si trage de volan!

PS: scuzati calitatea…camera are ceva probleme cu focalizarea bla bla…am scris si pe forum…

Aici e episodul #1
Aici e episodul #2
Aici e episodul #3
Aici e episodul #4
Aici e episodul #5
Aici e episodul #6
Aici e episodul #7
Aici e episodul #8
Aici e episodul #9

 

15 comentarii

 1. Daca-l intrebi zice ca are permis de 30 de ani si nu a avut nici un accident, dar nu zice ca l-au ferit altii baga-le-as LALEA pe gat de senili.

 2. „ti-a luat fatza”, asta e clar! dar totusi omul a dat semnal inca de la sec 18, cand era cu toata masina inaintea ta si ai fi putut sa-l lasi daca mergeai putin mai defensiv, mai ales ca stii situatia cu cei parcati in zona pe banda 1. A fost clar nesimtit ca ti-a raspuns la claxon, in loc sa dea avarii si sa-si ceara scuze. Funny editarea filmuletului, plus de la mine

  • daca spunea atunci ca a crezut ca eu il las sa se bage da…sa spunem ca intelegeam…dar el teoretic a facut asigurarea in mintea lui…totusi camera departeaza…faza a fost mult mai apropiata…si in stanga aveam bordura de 30 cm si statie de tramvai…deci era chiar distractiv…

   si ca si faza…de lasat oricum lasam…dar erau altii in fata lui care merita…ca deja se blocau…el a trecut calare gramada pe langa toti…nu-l intereseaza…

 3. 2 ciubote si tu si el, habar nu ai de anticipare, cred ca ai impresia ca ti-ai cumparat strada, esti stilu ala care abia asteapta sa-l prinda pe unu la cotitura sa-l filmeze si sa posteze pe TT [edit]
  Moderator: Nu intereseaza nume de persoane ci comentarii referitoare la subiectele prezentate in film.

 4. pentru unii camera auto dauneaza, l-ai invitat …ca tu ai vrut duba, ford sau autobuz din autogara e altceva , restul a scris liviones,

 5. @ThugLiFe08 – Esti la al doilea comentariu cretin pe care il faci in 48 de ore:
  1-pentru ca habar n-ai de legislatie auto si in consecinta vorbesti balarii. Faptul ca unul semnalizeaza schimbarea benzii, nu-i da automat si prioritate.
  2-pentru caracterul ofensator si insistent de a pomeni locul de bastina al cuiva care nu-ti place tie. Si azi,ca maximum al proastei educatii pe care ai primit-o si al altei persoane, care nu are absolut nicio legatura cu clipul acesta.
  Logic,esti unul dintre minusari.La fel cu altii cativa care,la fel ca tine,faceau sisu constant contra vantului(ex.@Sisk)

 6. @CristiFLT-„batran la volan…care se grabeste sa ajunga…probabil in mormant…”.Rusinicaaaa! Stii de ce! Acolo,intre refugiul de tramvai si bordura,sunt 2 benzi.Daca vii pe B2,te trezesti cu astia peste tine din cauza jegosilor galbeni care isi fac statie taman acolo.Mai nasol e sa te prinda intre unul ca asta la capatul peronului , care sare de pe B1 pe B2 si unul care vine pe linia de tramvai(cand acesta nu e in statie).Sa vezi atunci ce pomenire de mame si membri ai neamurilor lor se executa! +

 7. „PS: scuzati calitatea…camera are ceva probleme cu focalizarea bla bla…am scris si pe forum…”

  Pe topicul deschis de tine ai mai intrat?
  http://www.trafictube.ro/forum/threads/imagine-neclara-dupa-3-zile-de-mers-prin-soare-puternic.2385/

  • da…am incercat dar e deformata carcasa si nu prea mi-a iesit…posibil sa raman cu jumatate de carcasa rupta 🙂

 8. Bosorog clasic , fara maniere in trafic si in societate !!!

 9. Minusari de-a pururea,se vede clar ca mos Ene da semnal si se baga incet dar sigur,are scoala veche spre foarte veche,atunci dadadea semnal si se baga,ca nu prea veneau masini,anii 70-80.

  +

  • n-ai treaba…nu ma intereseaza de voturi 🙂 cred ca toata lumea poate invata ceva din orice clip…eu am recunoscut ca am lasat putin spatiu…dar una e sa raspunzi ca: „da…am crezut ca m-ai lasat…de aia era spatiu”…si alta e: „da! asa ma asigur! ” daca lumea nu poate vedea diferenta…e problema lor…sa nu mai spun de claxon…care nu a facut decat sa-l activeze si sa claxoneze si el!

   PS: daca e spatiu…nu este egal are voie sa se bage…pentru voi asta inseamna asigurare? (aici ma adresez minusarilor…) Daca il pocneam era clar vina lui? :)) ce vorbim aici!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!