It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Iasi Ep. 14

Adăugat de Alex
Raportează ca șters! 32

Muzica: Veezyn – In Action.

Clip filmat cu Vicovation Marcus 3 (lentila wide – obiectele sunt mai aproape decat par).

# 1/9 – Nu s-au atins.
# 3/9 – Le-am lasat datele mele. A doua zi m-a contactat soferul autobuzului si i-am dat un CD cu inregistrarea.
# 7/9 – Am fost prea rau?

5 comentarii

 1. #1/9-De remarcat galbejitul stationat fix pe trecerea de pietoni=paravan pentru vizibilitatea spre stanga.Ala cu Renaultul a iesit la ruleta ruseasca,norocul lui a fost ca „glontul care iesea pe teava” l-a vazut si a franat tare.De remarcat si faptul ca toate trecerile de pietoni din Iasi sunt la 2-3 metri de coltul intersectiilor,la fel si statiile mijloacelor de transport.Nu puteau fi la 30 m mai in spate?
  #2/9-Oprire tipica de galbejit.A poruncit clientul:”opriti aici!” si sclavul galben s-a infipt in frana.Ce era daca oprea cu 30 de metri mai in fata,in locul liber de la sec.41?
  #3/9-Ala a fortat iesirea in fata autobuzului,dar si soferul acestuia a intrat cu rotile din dreapta pe banda 1(stop cadru la sec.55).Daca isi tinea traiectoria,faza asta nu exista.Asa ca nu-i nici el un sfant.Sper ca nu va arata nimanui filmarea primita de la tine,ca o ia si el.
  #4/9-Baitasul e pur si simplu idiot:a crezut ca va trece printre cele doua grupuri de pietoni,numai ca i-a dat cu virgula.Nu a anticipat (si gandit) ca daca nu apuca sa treaca,blocheaza pe cei de pe B1cu prioritate.Cat de curand,sper sa si-o ia de la unul peste ochi pentru comentarii si dat din crengi,cand o mai face pe smecherul in trafic.
  #7/9-Nu.Faze ca asta ma duc cu gandul in amurg,pe o sosea care strabate un sat,si cu cate o vaca care abia calca si rumegand din mers,fericita ca ajunge in grajdul ei.
  -In rest,faze banale,zilnice si tot mai dese.Plus

 2. 4/9: Foarte multi cocleti jegosi se reped sa faca stinga in pietoni incurcind traficul pe directia tot inainte din sensul opus. Alta intersectie unde aceasta practica este foarte frecventa este in intersectia de la Golia de pe independentei (bd. independentei cu george enescu). Cit claxon le descarc la astia… ca daca-i injur simt cum imi creste tensiunea, asa la claxon ii vad cum incet-incet se scapa pe ei de nervi.

  7/9: pietonilor le este interzis sa se opreasca sau sa se intoarca de pe trecere, sa traverseze cu pas marunt fara motiv (bai, daca era un batrin sau o persoana cu dizabilitati as intelege), sau pur si simplu sa fie boi/vaci in general.

  8/9: doi idioti: unul dormea pe b2 si s-a gindit sa opreasca mai incolo, unul merge pe b3 si vrea b2 dar nu are unde, iar victima cu failwagenul fumegator e victima pina la capat. Era interesant sa mai fi lasat 2-3 secunde sa vedem cum s-au inteles. Eu in situatia celui cu failwagenul nici nu discut… devansez pe b1 fara remuscari eventual cu claxonul la fund daca vad ca schiteaza ceva gesturi sa schimbe de pe 2 pe 1 (da, sint nesimtit cu nesimtitii).

  • La 8/9 cel cu duba nici nu cred ca a observat ca banda doi e ocupata. VW l-a ferit apoi a reintrat pe banda 2 in fata dubei.

 3. @Alex 1:12 Tipul s-a grabit sa dea prioritate … la pietoni. 1:34-1:42 Ala statea destul rau cu orientarea in spatiu 🙂
  #7/9 Putea sa se miste putin mai vioi si sa dea like-uri pe unde vrea de pe trotuar, mai ales c-ai oprit (2:00) desi era inca pe celalalt sens de mers.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!