Iasi Ep. 5

Adăugat de Alex
Raportează ca șters! 49

Clip filmat cu Vico Marcus 3.

# 1/10 – Complicat cu semnele astea aditionale. Semaforul ce trecuse pe rosu se adreseaza tramvaielor dupa cum se si poate vedea ( stiu ca de fapt semafoarele pentru tramvaie arata altfel dar asa au hotarat sa instaleze acolo mai marii Politiei Rutiere ). Semaforul cu verde intermitent pentru inainte se adreseaza masinilor.
# 2/10 – Neatentie.
# 3/10 – Stiu ca o sa spuneti ca mergeam in unghiul ei mort dar nu are nicio scuza. Mergeam usor pe langa ea cu ochii pe semnalizarea care s-a aprins abia cu mult dupa ce am claxonat-o si am oprit.
# 4/10 – Viata e prea scurta ca sa astepti in coloana.
# 5/10 – Mai e nevoie de comentarii?
# 6/10 – Greu cu incadrarea pe benzi.
# 7/10 – Ea s-a speriat, eu m-am amuzat.
# 8/10 – Cum a cazut prima zapada au si aparut meseriasii.
# 9/10 – „Oportunist”.
# 10/10 – Pe banda 2 pana la moarte.

Ce mai caută lumea:
 • vico iasi nu

12 comentarii

 1. Ciumăfaie

  Şi eu am muşcat-o la prima fază când m-am dus pt. prima oară în Iaşi. Dpmdv, aveţi acolo o „semnalizare de căcat”.

 2. La 3 oricum tu aveai prioritate iar ea nu are nici o scuza. Trebuia sa se asigure, inclusiv prin intoracerea capului spre dreapta. Nu conteaza ca erai oarecum in unghiul mort!
  @Ciumafaie – nu e nici o „semnalizare de cacat”! E semnalizat foarte bine. Dar trebuie sa casti ochii si sa gandesti putin.

 3. Ciumăfaie

  @MariusGMG, te oftici că şi tu eşti din Iaşi 🙂 Vezi unde e cocoţat semaforul şi intermitentul ? Dacă eşti din altă localitate şi eşti atent să nu greşeşti drumul, nu le vezi. Tu eşti singurul de pe TT care nu gândeşte.

 4. @Ciumăfaie ti-am fi recunoscatori daca ai pastra un ton calm si civilizat. Haideti sa nu ne jignim ca pustanii de 16 ani pe Youtube la clipurile muzicale.
  In orice caz, individul din faza 1 avea numere de Iasi.

 5. @Ciumăfaie, am sa te rog sa nu mai jignesti. Poti sa-ti transmiti ideile si fara apelative de genul acela.

 6. Te-ai gandit inainte de a posta Ciumafaie! Tocmai, cand esti din alta localitate casti ochii mai mari la semne, semnale, etc.
  Si ca sa nu-ti vina idei, am circulat prin destule orase mari si nu am incurcat pe nimeni.

 7. @Ciumafaie Asa cuma zis si Mihaela, atentie la limbaj. Mare atentie.

  Pentru taoat lumea bag un citat din Haralambie
  ” Uneori se produc accidente deosebit de grave in intersecţii cu circulaţie foarte redusă, adică in acele intersecţii prin care trec cîteva autovehicule în 24 de ore. Cauza? Răspuns foarte simplu. Unii conducători auto care locuiesc in zonă „lasă” în „centrul oraşului problema priorităţii considerînd că aşa cum au trecut de zeci de ori fără să se întîmple nimic, pot trece la infinit. Dar aşa cum spune povestea cu… ulciorul, în circulaţie atenţia şi prudenţa sint actuale mereu şi în orice loc, poate chiar mai mult in asemenea intersecţii. Aceeaşi regulă se aplică şi cînd circulăm în pieţe cu spaţii largi.”

  Concluzia ? Ochii se casca in permanenta indiferent de oras. Semnele se pot schimba peste noapte. Automatismele nu duc la nimic bun. Si nici jugnirile gratuite.

 8. La #10/10 vorbesti despre tine? 🙂

 9. @misca recunosc ca de regula circul pe banda 2, dar daca vad ca ma preseaza cineva din spate si banda 1 e libera ii fac loc.

 10. @Alex cum sa iti faca loc daca era tractat ? Fii si tu mai intelegator.
  In rest nu am ce comenta..

 11. @GabrielR consider ca initiativa trebuia luata de cel ce tracta. Cand mergi cu 20-25 km/h pe banda 2 iar banda 1 e libera pe o distanta de minim 500 m cum era cazul in clip nu vad de ce i-ai jena pe ceilalti. In fine…nu m-a deranjat prea tare, dar ca idee.

 12. @Alex – Salut! Incercam sa realizam o intalnire TT in Iasi! Te bagi? Vezi aici:
  http://www.trafictube.ro/forum/threads/intalnire-tt-isti-in-iasi.2242/

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.