20 comentarii

 1. si eu am fost in iasi, in calitate de pieton si am vazut ca e plin de „soferi” care habar nu au ce inseamna rosu, si sunt in stare sa te i-a pe sus

 2. Fara suparare dar la 1:04 nu cumva cel cu CLIO avea prioritate?

 3. @Don

  Pe ce baza?

 4. Pai e ceva de genul situatiei de la Podul din Alexandru, unde prima banda aia de langa peco ( care e si cu linie continua ) are prioritate. Asa si aici, cei ce vin de pe Elena Doamna si merg spre TG Cucu au Verde intermitent pentru inainte.
  Cum ai venit tu dinspre Hala Centrala, trebuia sa ocupi care banda o doreai, mai putin cea de langa trotuar

 5. Are si cedeaza trecerea deci tu aveai dreptate. Oricum sunt multe filmulete din zona respectiva pe TT

 6. @Don

  Nu este aceeasi situatie pt. ca aici el nu este protejat de linie continua. Cand cineva este protejat de linia continua este cu totul altceva.

  In primul rand, chiar si fara acel semn de cedeaza care, atentie, nu este inaintea intersectiei, ci in interiorul acesteia, pe verde intermitent nu ai prioritate fata de cei pe verde normal.
  Ai voie sa treci dupa ce ai acordat prioritate celor cu acest drept. Nu conteaza ca vii din dreapta. Multa lume face aceasta confuzie si de asta au inceput sa puna placute pe care scrie „cedeaza trecerea” exact sub verdele intermitent.

 7. In primul rand are Verde intermitent, asadar trebuie sa dea prioritate tuturor vehiculelor care circula prin intersectie! Dar trebuie sa fii foarte atent acolo ca nu stii ce poate mintea unora!
  Bag seama ca te-a si claxonat sau mi s-a parut?

 8. ShadowGreywolf

  Foarte ok fazele surprinse. Prea multi habar nu au ce e ala verde si verde intermitent, etc…offf. Nu mai zic de ” sa nu opreasca in dreptul unei strazi” ..etc :)) like!

 9. @MariusGMG

  Eu l-am claxonat 🙂 .

 10. E jale circulatia in Iasi. Acolo trebuie sa fii cu ochii in paispe si ar fi bine sa mai ai si pe cineva in dreapta ca sa fie in douas`opt. In Bucuresti se mai feresc oamenii cat de cat, parca mai tin la viata lor, dar in Iasi parca e concurs: cine moare primul castiga.

 11. andronachero

  In sfarsit mai vad si de prin iasi 🙂
  Nu @Don ala cu CLIO nu avea prioritate deloc.

 12. Asa e, m-am derutat eu.
  Oricum in 90% din cazuri cei ce vin pe prima banda nu acorda prioritate pentru ca se considera tacit ca o au. Ar trebuit pus un Cedeaza trecerea dupa Verdele intermitent, sau daca se doreste fluidizarea sa se faca linie continua si in felul asta cei ce vin de pe Elena Doamna sa aiba prioritate (doar pe prima banda) …

 13. @Don

  Pai e pus dupa verdele intermitent acel „Cedeaza” pe care-l arat in stop-cadru 🙂 . Verdele intermitent este mai in spate, in rand cu semaforul la care stau cei pt. stanga.

 14. Corect.
  Mea culpa

  Dar oricum un procent destul de mare de soferi il ignora si se baga pur si simplu pe banda de langa bordura.
  Eu tot timpul evit a intra dinspre Hala centrala spre Tg Cucu pe banda de langa bordura tocmai pentru a nu exista …nesincronizari 🙂

 15. Prioritate de drum drept 😀

 16. Eu nu mai pot sa circul in Iasi fara Bob Marley in difuzoare. Ma calmeaza si mai trec cu vederea sutele de idioti. Ma jur ca incep sa cred ca doar cei care ne vedem aici pe TT avem treaba cu permisul.

 17. compara „dereglati in trafic 2″ ,iesire spre stanga din Lidl cu secventa de la 1.50” viraj stanga din Saulescu, daca ai fi facut dreapta intelegeam dar sa nu stai la rand, sa te duci peste cei trei din fata care faceau tot stanga , sa blochezi vizibilitatea primului….parca natarau se cheama.

 18. Nu poti sa mergi 10 min prin Iasi fara sa dai peste persoane de genul…e plin orasul de „soferi!!!” si bineinteles si de gropi!

 19. @isrou

  Ia rasfoieste tu putin legislatia si vezi cum e cu incadrarea pt. viraj stanga de pe o strada cu sens unic si apoi revii.

  In niciun caz nu o sa stau in rand cu cei indiferenti ori nestiutori ca sa contribui si eu la bulirea traficului.
  Egal cu zero peste cine ma duc in fata si cui blochez vizibilitatea daca ei nu sunt incadrati asa cum ii obliga legislatia.
  E tare frumos sa bulesti circulatia si sa-i impiedici pe ceilalti sa faca dreapta cand este loc destul si pt. virajul stanga si pt. virajul dreapta, dar pe mine trebuie sa ma intereseze vizibilitatea legumelor, nu :)))))) ?
  Bravo! Superba logica.

 20. Foarte bun filmuletul 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!