It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Iasi – Vaslui | Cativa bizoni | Trafic ilegal de pasari

Adăugat de Nenea Marian
Raportează ca șters! 9

Sper sa nu criticati ca nu am pus doar fazele importante si ca e clipul mai lung. De asemenea, sper sa va placa muzica si sa imi spuneti daca editarea este OK (cum se vede). O sa revin cu o compilatie in viitorul apropiat si cu niste clipuri POV.

Filmul este dat pe fastforward. In primele 3-4 minute puteti vedea doi bizoni care incalca linia continua si efectiv trebuie sa ii evit ca sa nu se produca un eveniment neplacut. Dupa aceea urmeaza o depasire in panta a doua TIR-uri, facuta de un motoscuter. Mai tarziu, o persoana face trafic ilegal de pasari, parcand foarte rau. Mai este un domn care merge cu ceata aprinsa pe spate.

Multumesc pentru timpul acordat!

5 comentarii

  1. Filmul fiind dat pe fast forward, suprafata utila din film fiind la vreo 35-40% din total, si cu atitea taieri de curbe pe urcarea pe bucium m-a luat cu ameteala dupa primele 2 minute si 30 de secunde.

  2. Ridica si tu camera putin mai sus. Cam 40% din suprafata ecranului e ocupat de bord —> irelevant.

  3. Clipul poate fi dat în bară iar în timpul cât rulează se poate face altceva, ascultând muzică. Totuși data viitoare postează doar un playlist de pe youtube. Fără clip.

  4. Irelevant

  5. ZegheTank

    MARE cretin ala de la 1:33 cu duba lui, altul la 1:42.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!