It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

6 comentarii

  1. Esti un mic rebel la prima faza. 😀 😀 +

    • Asa e! 😀 Faza e ca acolo ai o rampa abrupta, de 8 – 10 %, nu stiu exact! Iar acest drum face legatura intre vama Albita si Iasi! Sanse sa prinzi TIR-uri e foarte mare! Iar acolo, cand e liber nu sta nimeni dupa un TIR plin si greu!

  2. Exista niste debili pe la astia care au depozit de vopsea care marcheaza strazile prin zona. Si centura iasului are niste linii continue de-ti vine sa te sinucizi cu bricheta de la masina, desi vizibilitatea este de 300-700m.

    Deci pentru ce-ai facut la prima faza cel putin eu nu te voi putea invinovati de nimic. Doar ca n-am sa postez asa ceva, ca astia-mi dau minus si cind intra adormitii in mine, daca pun dintr-astea cu linii continue probabil or sa ma reclame la inutilitie 🙂

  3. A, si in zona asta instructorii astia isi gasesc situatii de explicat oprind masina aiurea fara nici un fel de trafic fata de care sa-si piarda prioritatea cind ti-e lumea mai draga. Exista unul batut in cap binisor, are NIK la numar, un golf 4 parca, de doua ori a pus frina brusca elevului in fata mea la doua treceri de pietoni diferite in doua zile consecutive, desi nu era nici un pieton vizibil prin tot cartierul. Iti dai seama ce claxoane i-am puscat… de i-am varzuit si geometria la rablament.

  4. Amuzant tipul care vorbea la telefon si trecea strada

  5. Prima faza nu mi se pare aiurea, ai vizibilitate si poti face depasirea in conditii de siguranta, linia aia continua e trasa din …. .

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!