It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

6 comentarii

 1. vs acostamMan

 2. ce mai violai acostamentul ala, mai aveai putin si ieseai din drum nebunule

 3. robwin_75

  Ce-ti place acostamentu”….

 4. Isprava se petrece in unul din satele de le E85 in care viteza limita e 70km/h. ( In traducere … 80) E 85 = DN 2 este de iure un drum expers si de facto un drum cu 2 benzi pe sens. Tot nu e destul sa preia puhoiul . In consecinta are propria ” legislatie” . E bine sa o intelegi repede si sa te conformezi , asa cum face inclusiv politia. Altfel, incurci tot si in majoritatea cazurilor un „corect” a sfarsit nemeritat.
  Iceman era cel din fata mea care a reusit sa-l evite pe „alcoolicul ( winoman) satului”. El e de fapt cel care trebuie felicitat pentru reactii. „Meritul” meu e ca i-am facut loc sa treaca .
  Am convingerea ca tocmai torn gaz pe foc!!??

  • Da, în normele CNADNR un „Drum Express” are cel puțin 2 benzi pe sens, dar în cazul de față drumul respectiv nu are decât una bucată bandă pe sens + una bucată acostament. Deci argumentul tău e cam aiurea, oricum l-ai pune.
   Și în Oradea avem un „Drum Express”, dar din nou, nu are decât o bandă și pe margine sunt parapeți de metal. Ar trebui să circul pe parapeți doar pt că normele zic că ar trebui să aibă două benzi? Întreb și eu ca prostu`… 🙂

  • Principial ai dreptate. La data cand s-a modernizat DN2 , prin drum expres se intelegea 1 banda circulatie + 1 banda urgenta , acostamentul fiind in dreapta benzii de urgenta. Asta a fost , in ’92-’96 viziunea marelui Minsistru al Transporturilor 1QBas. Marele DN2 trebuia sa fie „modernizat” pana la Siret , dar ultima halta a fost dupa Roman. In 2 ani s-au umplut ambele „benzi” de la Urziceni la Buc. Dupa inca 2-3 ani era plin pana la Roman. Ca s-a schimbat definitia … treaba ei. Ca la Oardea se circula ” civilizat ” … bravo bihorenilor. Dar in Moldova , unde DN 2 e singura cale , in ciuda oricarei legislatiin se aplica zicala :” asta-i p_l@, cu asta feute. Nu conteaza ca altul e mai dotat ( stil si infrastructura). Daca veri sa retii cum sa-ti aperi dosul cand ai sa mergi pe DN2 bine, altfel … „injura-ma frate „

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!