Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Idioata sapt. + altii… – S1Ep10

Adăugat de DTC
Raportează ca șters! 78

… la fel de idioti ca ea.

10 comentarii

 1. Daca o loveai pe doamna care traversa neregulamentar, sarea toata presa pe tine ca esti violent cu persoanele in varsta (referire la clipul cu cei trei politisti din Bucuresti).
  Bun clip!

 2. TeoLdinIasi

  HAHAHA! Nu pot sa cred. Am crezut ca e de la altceva, abia acum mi-am dat seama de la ce vine DCT :)))

  +

  • ? What so funny. E DTC – din trafic culese. Desi eu prima data cand am vazut m-am gandit la DTC (data trouble code) adica erorile de diagnoza din masina :))

  • TeoLdinIasi

   Funny e ca abia acum mi-am dat seama 🙂

 3. DTC, tu încă nu ai învățat cum e cu prioritatea de dreapta și de drum drept? Bate orice semn de cedează trecerea. +

 4. La ultima faza, eu am intrat in unul, grabindu-ma cu nevastamea la prima ei zi de lucru`, ma uitam la idiot cum venea, se uita fix la mine si puteam sa jur ca normal opreste, cand m-am trezit cu el in fata mea. Aveam un Audi pe vremea aceea, am intrat cu coltul masinii in usa, pragul lui si l-am izbit frumos de bordura de dupa idioata din clip-ul tau. Rezultatul 1.5 luni asteptare cu rca-ul lui carpatica….

  • Alexander Kazko

   Confirm si eu asta, la sensul din ultima faza si eu am evitat pe putin vreo 3 accidente ca si sigure. Devine o problema majora.

 5. incognitescu

  +, insa nu pot sa nu observ cat de lejer e traficul in TM…(in fazele prezentate)

 6. Imi pare rau sa-o spun, dar in Timisoara se conduce din ce in ce mai rau. Aproape ca Bucurestiu o pot spune. Semaforul, indicatoarele rutiere si prioritatea e de forma. Regret ca-o spun. Dar trebuie sa nu iertam la unele situatii (gen cea din sens girator). Stiu ca nu e o bucurie sa stai cu masina in service. Dar pana nu cresc numarul de accidente nimeni in orasul asta nu o sa miste un deget. Si aici ma refer la autoritati,

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.