It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Un idiot de Cluj!

Adăugat de mac15ydd
Raportează ca șters! 54

Pe un carosabil umed, un idiot uita de regulile de circulatie si iese pe o strada principala fara sa se asigure si pe banda a II-a, facandu-ma sa franez puternic si sa ies pe contrasens ca sa nu il lovesc !!!

8 comentarii

 1. Nu sunt de acord cu ce a facut ala, dar te-ai bagat prea mult pe contrasens si l-ai incomodat pe cel cu masina rosie. 😀 Se vede cum se fereste de tine.

 2. Iar tu aveai viteza prea mare pentru zona şi condiţiile alea. Dacă nu te evita cel de pe contrasens…

  (Evident, asta nu inseamnă că manevra break-ului e ok).

 3. In aceleasi conditii de noapte, carosabil umed si bonus o trecere de pietoni, si tu o arzi… de numa’-numa’

 4. Fortata si prosteasca pana la urma trecerea ta pe contrasens. Impresia e ca aveai timp sa opresti in spatele lui dar ai vrut sa-l pedepsesti.
  + pentru aspectul educativ. Uite de ce e bine sa-ti adaptezi viteza la conditiile de trafic.
  Multe accidente mortale au avut un scenariu asemanator cu filmul tau: eviti sa lovesti din spate si tragi stanga facand accident mult mai grav cu masina ce vine din fata.

 5. …probabil a prins si linia de tramvai. in situatii de genul asta nu stiu daca e indicat sa risti un accident frontal. poti sa ai noroc ca in cazul de fata, dar poti si sa transformi o tamponare intr-un accident grav

 6. Aveai putina viteza, ‘șai?

 7. aveam viteza si cand am franat am prins linia de tranvai si am derapat putin asa ca am ajuns si pe contrasens ,daca nu intram pe contrasens il loveam ca nu puteam sa opresc !!!

 8. A fost o manevra riscanta si poti spune c-ai avut si tu putin noroc cu cel de pe sensul opus. Tu l-ai evitat pe-al „tau”, el l-a evitat pe-al „lui”. Uite ca uneori se poate termina cu bine pentru toti, fara nicio lovire, desi nu trebuie contat pe asta.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!