It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Doi idioti

Adăugat de Popa Vlad
Raportează ca șters! 24

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/idioti-5/

15 comentarii

 1. Ai greșit titlul.Sunt minim 3. 🙂

 2. ionescu.catalin7

  Eu vad mai multi…

 3. De acord cu colegii care au scris mai sus.

 4. Daca voi ati fi reactionat altfel in situatia din prima parte a clipului, felicitari. Asta daca faceti referite la mine.

  Voi cum ati fi facut?

  • In niciun caz n-as fi trecut de el prin dreapta; nu pot sa-i spun „depasire” pentru ca nu prea stiu unde se poate incadra manevra ta. Nu e OK nici ce a facut el, deoarece nu s-a repliat la timp, dar cred ca l-ai „intrecut”. 🙂
   Iar la a doua faza se vede si pe filmare ca cel din fata ta franeaza de ceva vreme, fara sa semnalizeze si dreapta (partea lui de vina), dar tu te tot duci…

  • Cel din fata este vinovat, ori trebuia sa se replieze ori trebuia sa-i dea talpa, ca tine, in continuare….In nici un caz nu as fi depasit prin dreapta! Din punctul mru de vedere, a fost o manevra periculoasa carcteristica unui stil agresiv la volan. Total de acord cu cei trei colegi care au postat mai sus.

  • Intrebarea este ce ai fi facut tu daca pe adormitul cu Golf il gasea vreo repliere exact cand te aflai in dreptul lui?

  • In prima faza, la cat de calm era, nu m-am gandit o secunda ca se repliaza. Aici imi recunosc vina, puteam sa reactionez altfel, dar cand l-am vazut cat e de pasiv, m-am enervat intr-un fel. La a doua faza cei din fata au franat foarte putin ca si viteza, dar asta din spate s-a gandit in ultimu moment ca ar fi bine totusi sa opreasca acolo.

  • @anukoi 0:13-0:18 E tot o depasire prin dreapta, una mai neconventionala si cu risc ridicat de accident daca VW-ul tragea cumva dreapta sa-i faca loc (0:16).

  • @GeluCJ Nu cred ca poate fi definita ca depasire, deoarece nu indeplineste una din conditiile specificate la art. 45: „…, aflat pe acelasi sens de circulatie,…” ori VW clar nu se afla pe sensul lui. Asta daca nu cumva acolo e drum cu doua benzi pe sens 🙂 , cum am vazut in Macedonia, dar acolo era o autostrada care ocolea un munte, un sens pe o parte, sensul celalalt pe partea ailalata. Cred ca si pe un profesor de legislatie l-ar „bloca” explicarea unei asemenea manevre. 🙂

 5. La ultima faza te incadrezi si tu in descrierea din titlu. MINUS clar.

 6. Pot sa iti spun ca ai sanse mari sa nu mori acasa…

 7. Asa o fi, cum spuneti voi. Data viitoare sa faceti si voi ca aia din clip, mai ales ca ala in depasire, sa ii dati la consum.

  • Daca te-ai asteptat sa fii apreciat pentru manevra aceea postand clipul aici, atunci nu e bine. Cred ca toti cei de mai sus au fost de acord cu faptul ca cel de la prima faza, cu VW, a procedat gresit, dar tu, prin acea manevra, ai creat un pericol foarte mare, daca pot spune asa. Nu cred ca e cazul sa fii suparat, oricine poate gresi, important este sa si invatam ceva din greseli, ale noastre (varianta grea) sau ale celorlalti (varianta usoara). 🙂
   Toate cele bune!

 8. Auzi ai vreo cheie de 10 prin portbagaj ??

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!