11 comentarii

 1. robytza_94@yahoo.com

  Domnule Cristy.Unde a s a intamplat a doua depasire ca am impresia ca am fost unul din cei depasiti de acel Scenic

  • Cristy SB

   A doua depasire este la iesirea de pe Valea Oltului, intre Boita si Talmaciu.

  • Cristy SB

   Ultima depasire (ca raspuns la intrebarea din mailul trimis de dl. Traian Deleanu, redactor la ziarul „Turnul Sfatului”) s-a petrecut pe DN7 la iesire din loc. Talmaciu in sensul meu de mers inspre Sibiu.

 2. @cristy sb Ultimul probabil si-a dat seama (destul de tarziu) unde ii e locul si s-a grabit sa-l ocupe.
  +

 3. Poate era rus, doar ei la depasiri se arunca in camp. Mai ales iarna.

  • Cristy SB

   🙂 Urmeaza un clip cu un tirist rus cum intoarce tirul pe DN 1 in giratoriu, dupa ce rateaza iesirea.
   Oricum, a fost cea mai periculoasa intalnire de 10 ani. Prima data cand am simtit ca nu gestionez sub control situatia. Noroc ca-i aratura libera.

 4. Sper ca si-a spart baia ultimul

 5. Nu cred asa ceva. Ce cretin e ultimul…
  El s-a aruncat in depasire gandindu-se probabil ca daca nu vine nimic o face linistit, daca vine ceva de dupa curba, iese pe camp. De data asta nu i-a iesit, a iesit pe camp. Bine macar ca n-a fortat sa produca un accident. Daunele la propria masina e treaba lui cum si le acopera.
  +

 6. Fix in locul cu a doua depasire am patit-o si eu miercurea trecuta, numai ca era un Duster si a trebuit sa franez si sa ies pe acostament. Sper sa gasesc filmarea.

  • Deci cei cu BMW si Audi merg linistiti in banca lor si se gaseste un pulifrici cu Scenic sa-i ia pe toti dintr-o ambitie prosteasca…

 7. Cristy SB

  Vad ca nu pot posta la descriere. Nu ma lasa sa actualizez.
  Pentru dl. Traian Deleanu, redactor la ziarul sibian „Turnul Sfatului”. Ca raspuns la intrebarile trimise prin mail: Ultima faza s-a petrecut pe DN7 la iesirea din loc. Talmaciu inspre Sibiu.
  Depasirile la limita sunt printre cele mai periculoase manevre, deoarece se petrec la viteze mari si in cazul unui impact frontal, forta de impact se amplifica proportional cu suma vitezelor. Urmarile sunt devastatoare.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.