It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Idioti in depasiri

Adăugat de Alex
Raportează ca șters! 59

Skoda pe linie dreapta, drumul aproape gol, nu vede singura masina de pe contrasens pe raza de 1 km. Cel cu Golf-ul era un frustrat de cote maxime. Coloana pe toata distanta Gherla-Cluj, el se apuca de dat blitz-uri, dupa care intra in depasire cu o multime de masini pe contrasens, fortandu-i pe toti sa se fereasca. La intrare in Cluj era cu o masina in fata. A riscat mai multe accidente pentru un avans de 5 metri.

7 comentarii

 1. HosmiMubarak

  Pentru specimene de genul ar trebui anulat permisul. Din cauza unora ca ei se intampla accidente f.f. grave.

 2. @Alex 0:07 Avem acolo o frumoasa triplare din fata, pentru care se poate trimite posesorul inutilului permis de conducere in vacanta (de la volan), deoarece oricum e perioda de concedii. Ca sa nu fie singur, se poate lua de manuta cu zbuciumatul de la 0:17 si sa plece amandoi 😀
  +

 3. Intre 0,13 si 0,17 mie mi se pare ca ACCELEREZI ………..

 4. Din pacate nu e mijloc de filmare omologat… Politia Rutiera ar trebui sa se autosesizeze in cazuri de genul si ilustrii nostri conducatori sa dea niste legi care sa nu permita contestatii si interpretari in instatlnta.

  • Nu trebuie omologat ca nu citeste viteza sau mai stiu eu ce alte detalii… e ca un martor video la fel cum e si un martor din carne si oase. Ce ala are ochii omologati?

 5. Becurile de frana la golf vad ca nu se schibma niciodata desi parca aveau un bec acolo in bord care arde cand nu merg becurile pe frana…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!