It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Idioti (megamix)

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 95

Colectie de idioti de toate felurile cu repetitie (a idiotilor dar si a situatiilor).

Clip cenzurat!

12 comentarii

 1. Ultimul e cireașa de pe tort…sau bomboana de pe colivă, depinde cum o iei 😀

 2. La Michelangelo de ce nu te incadrezi pe B1?

  • Ca sa ma citez din clip: Pe bune?

   Tu intrebi asa ceva? O poza face cat 1000 de cuvinte, vezi cum merg marcajele de ghidare:
   https://i.imgur.com/iPZ9oR7.png

   Sper ca am lamurit motivul 🙂

  • Fiindca cei de pe banda din stanga ar trebui sa mearga spre stanga.

   Dar si eu procedez, cred, ca si tine. Ma incadrez pe B1 si evit sa imi mananc nervii cu ei. 🙂

  • DTC: pai da, dar eu vreau sa schimb inapoi pe B2 ca vreau sa ajung pe Eminescu de pe Michelangelo mai incolo. De ce sa ma duc tot eu pe B1 ca sa ma rog de altu’ sa sa sper la o gaura in trafic sa trec inapoi pe B2 putin mai incolo, cand m-am inscris din prima corect sa merg unde trebuie si unde vreau?

   Nu am drumuri foarte dese pe traseul descris de cele 4 situatii (am avut traseul cateva zile si o sa mai am vreo 2 drumuri maxim), iar prima data cand m-am dus pe banda din stanga am mers spre Universitati si am ocolit pe acolo… mi-am asumat incadrarea gresita si am ocolit. Daca nu stiam pe unde e ocolul aveam optiunea sa intorc si sa mai incerc o data asteptand inca 2-3 semafoare.

  • Unde mai pui ca daca te-ai incadra pe B1, ai calca linia continua dintre B2 si B1. Tot zona de linie continua au si cei care te ingramadesc din stanga pentru a intra in B2, dar te mai uiti… 🙂

  • RebounD11 ai dreptate. M-ai lamurit 🙂 Dar vorba lui DTC, decat sa te incorzi si sa te ciocnesti cu cel din stanga ta, mai bine eviti.
   In alta ordine de idei, statistic, cred ca is foarte putini care inorc acolo si merg spre universitate, doar cei care vin de pe Str Cluj, sau ies de la universitate si vor spre Sagului, deci B2 ar trebui sa fie inainte si la stanga si B1 pt inainte. Parerea mea.

  • Vecinu: ambele benzi sunt de stanga una pentru stanga spre Michelangelo sau intors, alta doar de intors spre Universitate. Dupa cum am spus, nu circul des pe acolo, dar din cate am vazut cam 1/3 din masini intorc sau merg spre Parvan.

   Nu mi-am pus pana acum problema despre cum e mai bine sa fie, dar acum ca am vazut, la cat de larga e breteaua puteau linistiti sa faca 3 benzi (am vazut 2 troleibuze si un turism in paralel pe cele 2 benzi – o banda e cam cat e toata breteaua de la Sinaia din jurul scuarului rotund din centru pietei):
   – B1 sa mearga pe B1 pe Michelangelo
   – B2 sa mearga pe B2 pe Michelangelo si pe B1 spre Parvan
   – B3 sa mearga spre Parvan si sa poti sa iti alegi daca intorci pe Cluj (B3 spre Parvan) sau mergi pe Parvan (B2 spre parvan)… intosrul pe Cluj oricum nu prea are motiv sa fie folosit decat daca te ratacesti si tragi de timp prin intersectie sa te invarti sau pentru taximetristii care vin de pe Cluj si vor sa intoarca.

   Era frumos sa te lase sa te inscrii direct pe breteaua aia si de pe B2 de pe Parvan fara sa schimbi pe B3, asa cum e acuma, desi semnalizezi stanga daca cineva din spate e mai smecher, se baga repede pe B3 si te tine ca prostu’ pe banda din dreapta.

 3. Sunt pline strazile patriei de idioti. Bine ca ai scapat de ei!

 4. RebounD11 Multumesc ! Este unul din putinele clipuri pe care le-am putut vedea si auzi in acelasi timp.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!