It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Idioți și nesimțiți #18

Adăugat de cosmindaniel12
Raportează ca șters! 93

Cred că ultimul merita un clip doar al lui. Mi-au tremurat picioarele până acasă… A fost extrem de aproape de accident. Cel de pe contrasens a avut o reacție fantastică! A ieșit cu roțile dreapta pe acostament, dar a ținut foarte bine mașina pe drum, deși intrase în derapaj.

Celui cu oglinda i-am lăsat un bilețel cu marca, modelul și numărul de înmatriculare al mașinii care l-a lovit, și numărul meu de telefon. Oglinda nu pățise nimic, și omul nu m-a sunat.

Cel de la 1:55 a avut noroc că sunt mereu cu ochii în oglinzi și am văzut că intră în depășire deși eu acceleram destul de puternic. Dacă îl observam cu două secunde mai târziu și continuam să accelerez, era o situație foarte „delicată”! Poate pare ceva banal în filmare, dar asta doar pentru că am fost atent și am frânat.

7 comentarii

 1. Ochiul Nevazut

  2.32 … oare are permis de conducere?

 2. Da, la ultimul putea iesi rau de tot, noroc cu cel de pe contrasens ca a reusit sa-si pastreze viata !
  De claxonat o claxonat careva ?

 3. Ultimul e de dat la stiri!

 4. Ce noroc a avut zabaucul de la ultima faza… +

 5. Ultima fază mi-a înmuiat genunchii! 🙁

  • Și mie! Când a trecut de dubă și am văzut că tot se duce spre stânga, eram convins că va fi accident. Am strâns tare volanul în mâini, am pus piciorul pe frână și eram pregătit să evit.
   În fracțiunea aia de secundă mă gândeam că cei din spate nu au centură, mă pregăteam să sun la 112, și am claxonat din disperare, deși era târziu pentru un claxon.
   Mi-au tremurat picioarele cam o oră după aia…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!