It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Idioți și nesimțiți #6

Adăugat de cosmindaniel12
Raportează ca șters! 53

Iar era să rămân fără oglindă…

10 comentarii

 1. Ala cu basculanta, la min. 0.32, a trecut cu o mare durere in pix. Si cred ca avea si viteza.
  In al doilea rand, la trecerea aia de pietoni ar trebui semnul pus mare, pe consola, sa se vada de la departare, nu cum este pus aum, stingher, la 3-4 metri de marginea drumului, plus ca semn de avertizare cred ca nici nu exista.
  ++

 2. Mda, intersectia de la Grozavesti – Carrefour Orhideea… si eu folosesc acelasi traseu si pot spune ca m-am enervat de vreo 10 ori din acelasi motiv, drept pentru care dupa mai multe certuri si claxoane de genul si eu virez stanga de pe B2 (cea de mers inainte) fiindca altfel nu te poti incadra dupa pentru dreapta fara incidente…

  • +1. Fac stanga de pe banda 2. Nu e regulamentar, dar scutesti multe batai de cap pentru ca si daca vrei sa mergi inainte de pe banda 2, nu prea ai cum.

   Plus ca am avut la un moment dat o divergenta cu un domn pe subiectul asta (cu penisuri si rude decedate), iar 5 minute mai incolo ne-am intalnit amandoi in parcarea de la servicu. E foarte penibil sa imparti acelasi lift, in tacere, de parca nu s-ar fi intamplat nimic

   Am trimis o petitie la politia rutiera pentru ca prin primavara se stersesera marcajele de acolo, sa ii intreb daca sunt eu nebun ca vreau sa ma incadrez pe banda 1 dupa ce fac stanga de pe banda 3. Au zis ca ai dreptate.

  • La fel si eu. Dupa multe proteste am vazut ca nu am cu cine, asa ca: if you can’t beat them, join them.

  • Aici nu era vorba de faptul că majoritatea nu respectă marcajele de obligare. Aici era vorba de faptul că mă claxonează pentru că circul corect….

 3. robwin_75

  Iarasi BOI…..

 4. bucharestloop

  E un haos total cu intersecția aia de la Grozăvești. Am ajuns și eu să fac stânga de pe B2 din aceleași motive amintite mai sus de Andrei. Uneori, ajungi să nu mai vrei să îți omori toți nervii în traficul ăsta.

  @Cosmin – îmi poți spune, te rog, cu ce cameră filmezi?

 5. Ultima fază este pe DN71, nu-i așa? Tâmpită revenire pe banda a mai făcut cel cu VW.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!