It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Idioți și nesimțiți

Adăugat de cosmindaniel12
Raportează ca șters! 54

ATENȚIE: Conține limbaj licențios! Nu exagerat, dar nu am cenzurat complet clipul.

 

11 comentarii

 1. OldSchool

  Ambulanta de la 3:40 avea luminile albastre pornite,ca nu se vede??

  • cosmindaniel12

   Nici nu e nevoie sa se vada pe filmare. Poti sa iti dai seama ca erau aprinse din faptul ca eu am franat sa nu ma ajunga din urma cand ma „intalneam” cu cel de pe contrasens, si cel de pe contrasens a franat si a iesit de pe drum.
   Avea luminile albastre pornite, si se aprindeau intermitent faza scurta – faza lunga, etc. Era perfect vizibil. Oricine e constient ca masina are si niste oglinzi ar fi sesizat miscare in oglinzi, nu trebuia neaparat sa se uite.
   Dar chiar si asa, inainte sa depasesti te asiguri, nu?

  • doctor faust

   da, erau aprinse, se vede foarte clar dupa ce trece de autor in becul dreapta spate de sus.
   insa nu mi-a placut c-ai trecut foarte rapid si razant pe langa ala oprit fix in buza trecerii…dac-o lua un pieton la fuga…(faza imediat dupa ambulanta)

  • cosmindaniel12

   Aveam 40, și eram cu ochii pe lângă dubă demult.
   Semnalizam să mă mut pe B2, dar nu am avut loc…
   Dar ai dreptate, cred că e prima oară când trec pe lângă un dubist parcat așa fără să am piciorul pe/în frână…
   Nu se va repeta!

  • doctor faust, ai dreptate cu duba și pietonii. Și mie mi-a ieșit în evidență acest aspect dar probabil l-a influențat să treacă așa și faptul că respectiva trecere de pietoni este semaforizată și că el avea verde.

 2. Mama lor de Bucuresteni… eu sunt din Ilfov :)))

 3. Fara sirena nu are prioritate!Masinile cu regim special trebuie sa aiba concomitent in functiune semnalele acustice si luminoase pentru a avea prioritate.

  • cosmindaniel12

   Tu glumești, nu?

  • Din punct de vedere legal, așa este.
   Însă, pentru a nu deranja inutil, pornesc sirenele doar atunci când este necesar. Puneți-vă în locul personalului din ambulanță. Cum o fi să-ți bâzâie sirena aia în creier toată ziua în timp ce încerci să menții pe cineva în viață?

   Art. 61
   (1) Au regim de circulaţie prioritară numai autovehiculele prevăzute la art. 32 alin. (2) lit. a) şi b), atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă. Pentru a avea prioritate de trecere, aceste autovehicule trebuie să aibă în funcţiune semnalele luminoase şi sonore.

 4. @cosmindaniel12 0:20 O idee foarte proasta a avut sa intoarca pe trecere, de altfel si interzisa. Putea sa o faca putin mai incolo in intersectie (presupun ca e una dirijata) sau pe strada din stanga. 1:00 Ala avea pasiune nemarturisita pentru trecerile pentru pietoni.
  1:06 Cred ca era un fel de 6 1/2 catre 7 😀 In plus n-a nimerit bine nici intrarea calarind marcajele de spatiu interzis circulatiei (1:29). Si cel cu Peugeot-ul de la 1:44 la fel, dar iesirea. 2:32 Nu numai marcajele, dar si indicatorul din dreapta 2:32 care ar trebui sa le spuna soferilor cum sa se incadreze corespunzator. 2:46 Din cate am mai vazut, acolo baietii de baieti care „stie” cum sa circule, gasesc inca o banda numai pentru ei.
  3:30 30 de zile pe bara pentru idiot nu-i strica.
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!