It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Idioti pe ‘doo’ roti

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 110

Clip care nu necesita alte comentarii… sau poate necesita dar le puneti voi 🙂

In masina se discutau multe care nu sunt treaba altora, deci coloana sonora e:
Goblins from Mars – Cloud Chaser

10 comentarii

 1. @RebounD11 Astia sunt genul de baieti buni de felul lor, dar care o sfarsesc uneori prost si destul de repede 🙁 0:34 Daca conservarul e putin neatent dintr-un anumit motiv si scapa usor masina in stanga il face praf pe motoristul care se deplaseaza fara greata pe sensul opus de mers.
  0:55 Poate avea in plus si-o roata de rezerva, ca prostia facuta acolo a fost destul de mare 😀
  +

 2. radumanea1

  Ai indraznit sa te iei de motociclisti? Acum or sa apara bikerii care or sa puna ca nu au deranjat pe nimeni.

  • Nah, boss. Sunt motociclist si cred ca motoristii care se deplaseaza in grup mai mare de doi sau trei sunt cei mai mari poponari de pe planeta. Bike meeturile sunt cele mai penibile evenimente de pe planeta. Mai gay decat Gay Pride Parade.

  • Nu cred… daca vin vin tembelii, nu bikerii. Bikerii pe care ii cunosc eu nu ar face asa ceva… ar fi asteptat inca 100m macar sa nu fie curba si nici nu i-as fi prins pe autostrada 🙂

 3. Iar daca se intampla ceva, vin sigur si aia care spun ca motociclistii nu sunt destul de protejati, si ca nu avem autostrazi, etc. Orice alt motiv, in afara de inconstienta lor.
  La fel ca la accidentele cu pietoni, unde tot timpul pietonul e de vina, ca nu s-a asigurat. Nu soferul care nu si-a respectat obligatiile.

  • Surprinzator nu a venit nimeni sa zica nimic inca 🙂

   Dar ma astept sa se dea vina pe nevinovat in orice situatie… de exemplu:
   – la faza cu mototciclistu-n depasire ma asteptam sa imi zica cineva ca de ce nu am tras mai dreapta
   – la depasirea biciclistului ma asteptam sa imi zica cum era clara intentia mototciclistului de a ma depasi si trebuia sa mai astept inainte sa trec de biciclist
   – si alte exemple potentiale… dar pana nu apar, ma bucur de liniste 😀 Poate s-or terminat criticile la clipul cu pietonul lovit cand traversa prin loc nepermis, unde a fost „si” pietonul vinovat fara sa fie vinovat principal.

 4. Unii nu pricep niciodata, nici daca le demonstrezi matematic si fizic, pe hartie, ca nu castiga absolut nimic, sau poate castiga un minut la suta de kilometri, depasind riscant si accelerand nebuneste pe soselele patriei noastre. Nu castiga mare lucru nici in strainatate, doar ca acolo nu prea indraznesc asa des, pentru ca in tarile fara veceu in curte sunt amendati drastic.
  Nu viteza omoara, ci prostia la volan!

  • Culmea ii ca motociclistii cel putin, puteau castiga, dar trebuiau sa aibe rabdare… nu au avut, dar nici nu au castigat.

  • Viteza nu omoara pe nimeni, oprirea brusca si prostia omeneasca in schimb da 🙁

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!