It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Idiotii zilei

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 82

O zi frumoasa per-total… cu niste idioti razleti.

Cu cel cu Ford Fiesta de la final am avut ocazia sa interactionez. Dupa ce am gasit loc de parcare am observat ca sunt 2 masini blocate tot acolo, dar pe sensul celalalt iar cei blocati cumva au reusit sa scoata la suprafata un proprietar dintre cei 2 care blocau. Dupa ce a fost usor convins sa o mute dar mai greu sa se prinda unde (la nici 50 de metri erau cam 10 locuri libere la prima vedere… acolo o parcasem eu), am intrebat cum s-o gandit sa o lase acolo mai ales dupa ce a vazut cum a parcat cel cu Audi?

Raspunsul, fara sa nege ca cel cu Audi a fost primul parcat aiurea: „Lucrez aici la pizzerie…”. Eu am dedus deci ca ii era extrem de lene sa faca acei maxim 50 de metri pana la parcare pe jos, pentru ca alternativa ca un tanar pe la 20-25 de ani sa nu poata fizic sa mearga atata pe jos nu parea sa se aplice lui si era mult mai grava pentru el.

5 comentarii

  1. Ce programe folosesti pentru editare , imi poti spune daca te rog ?

    • @Dio: Cyberlink PowerDirector 12 si cateodata pentru taiat clipuri Avidemux pe Windows. Pe linux, desi nu am mai facut-o de ceva vreme, o combinatie intre PiTiVi, KDEnlive si Avidemux in functie de ce vroiam sa fac si nu putea unu’ sau altu’. 🙂

  2. Passat B6

    Trepadus de la consiliul local tm la prima faza??

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!