It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Idiotul luminos

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 29

Daca stie cineva de ce mi-am luat 3 blituri de la acel Peugeot rosu sa imi spuna si mie… daca il stie pe el transmiteti-i ca ii prost.

O teorie pentru ultimele 2 e ca voia sa depasesc eu primul si asa se gandea el ca trece si el mai repede… desi a avut optiunea din partea mea sa treaca de mine sa vada el cum e in spatele unui TIR pe serpentine si cat de usor se depaseste. Dar pe prima de pe autostrada nu o inteleg.

O alta teorie ar fi ca i s-a parut ca i-am dat blit pe autostrada (nu am facut-o), probabil din cauza denivelarilor si m-a pedepsit, de multe ori, pentru ca atata poate creierasul lui.

Pentru cei cu vitezele, am avut viteza… neamendabila – nu vreau sa zic legala pentru habotnici – tot timpul, pe toata durata calatoriei, autostrada sau nu. Pot sa pun viteza pe clip, dar mi-e lene sa editez asa, poate la urmatorul o sa pun viteza daca o consider relevanta.

12 comentarii

 1. Care este problema voastră, oameni buni, cu replierea după o depășire pe prima bandă? Vi se pare cumva a fi rușinos să circuli pe acolo? Întotdeauna mă întreb când văd oameni conducând așa, ce o fi in capul lor.
  Pur și simplu nu știm să circulăm pe autostrăzi.

  • Recomand un oftlamolog… deocamdata. 😉

  • An3 din categoria : „medicamente, medicamente”, „dupa fiecare devansare trebuie sa vii instant pe B1” si „prin strainatati, e altfel”

 2. Tind sa cred ca doar avea farurile extrem de prost reglate si nu vedea absolut nimic pe drum.
  Din ce observ erau si conditii de ud/ploaie.

  • Ploua doar la ultima faza… mergem spre cod galben de ploi, era inevitabil. Dar primul a fost pe autostrada iar al 2-lea pe uscat 🙂

   Eu sunt aproape convins ca avea ceva cu mine ca atunci cand a intrat cineva intre mine si el a reusit sa mearga ~20 de km (adica pana la autostrada) fara nici un blit. Iar mie mi-a dat cate unul de fiecare data cand ar fi putut crede ca puteam sa depasesc tirul si nu am facut-o.

 3. Foarte nesuferit acest personaj numit RebounD11

 4. Ar avea legatura „blitul” de la sfarsitul secundei 3, inceputul secundei 4? Nu-mi dau seama de unde vine

  • Sa stii ca nu stiu exact la ce te referi… cadru cu cadru, sunt ~3-4 cadre de „blit” la secunda 3-4, aia e 0.1secunde. Din constructia manetei mele de blit, nu pot sa dau blit asa de scurt nici daca vreau (a fost schimbata ca s-a blocat pe faza lunga si asta noua are 2 pozitii cu clic (blit si faza lunga), nu revine singura.

   Am presupus ca poate fi 1 din 3 lucruri:
   – fulger
   – denivelare a drumului
   – artefact al camerei care ajusteaza expunerea… cateodata o ia razna de la un neon care clipeste in parcari subterane.

   Si daca prin absurd e de la mine, o zecime de secunda de blit e intr-adevar „motiv” sa il orbesti pe ala de 3 ori dupa 🙂

  • Da, ma refer la acel „blit” pe care l-ai descris si tu. Am pus ghilimele fiindca nici eu nu-mi dadeam seama daca e ceva „real” sau doar pe camera apare asa. Nu zic ca ar veni de la tine, dar daca lumina a fost reala poate ca din cauza acelui fulger/flash e posibil ca omul sa fi crezut ca tu i-ai dat flash. Mi s-a parut logica aceasta varianta fiindca ti-a dat flash si in momentul in care l-ai depasit.

 5. Si totusi….stopurile pe spate merg? Sigur nu iti cadea ceva din masina? Poate vroia sa iti atraga atentia cu privire la ceva anume…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!