Idiotul luminos

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 29

Daca stie cineva de ce mi-am luat 3 blituri de la acel Peugeot rosu sa imi spuna si mie… daca il stie pe el transmiteti-i ca ii prost.

O teorie pentru ultimele 2 e ca voia sa depasesc eu primul si asa se gandea el ca trece si el mai repede… desi a avut optiunea din partea mea sa treaca de mine sa vada el cum e in spatele unui TIR pe serpentine si cat de usor se depaseste. Dar pe prima de pe autostrada nu o inteleg.

O alta teorie ar fi ca i s-a parut ca i-am dat blit pe autostrada (nu am facut-o), probabil din cauza denivelarilor si m-a pedepsit, de multe ori, pentru ca atata poate creierasul lui.

Pentru cei cu vitezele, am avut viteza… neamendabila – nu vreau sa zic legala pentru habotnici – tot timpul, pe toata durata calatoriei, autostrada sau nu. Pot sa pun viteza pe clip, dar mi-e lene sa editez asa, poate la urmatorul o sa pun viteza daca o consider relevanta.

14 comentarii

 1. Care este problema voastră, oameni buni, cu replierea după o depășire pe prima bandă? Vi se pare cumva a fi rușinos să circuli pe acolo? Întotdeauna mă întreb când văd oameni conducând așa, ce o fi in capul lor.
  Pur și simplu nu știm să circulăm pe autostrăzi.

 2. Tind sa cred ca doar avea farurile extrem de prost reglate si nu vedea absolut nimic pe drum.
  Din ce observ erau si conditii de ud/ploaie.

  • Ploua doar la ultima faza… mergem spre cod galben de ploi, era inevitabil. Dar primul a fost pe autostrada iar al 2-lea pe uscat 🙂

   Eu sunt aproape convins ca avea ceva cu mine ca atunci cand a intrat cineva intre mine si el a reusit sa mearga ~20 de km (adica pana la autostrada) fara nici un blit. Iar mie mi-a dat cate unul de fiecare data cand ar fi putut crede ca puteam sa depasesc tirul si nu am facut-o.

  • Pinzariu Teodor

   Nu doar prost reglate, dar si niste chinezarii colorate dupa culoarea care se vede pe camera in comparatie cu farurile celorlalte masini.

  • @Pinzariu Teodor: am folie pe spate, dacă compari culoarea farurilor lui cu a celor din față nu sunt văzute în aceleași condiții.

   Nu mi s-a părut nimic în neregulă cu culoarea lor, doar cu blițurile aveam probleme.

 3. Foarte nesuferit acest personaj numit RebounD11

 4. Ar avea legatura „blitul” de la sfarsitul secundei 3, inceputul secundei 4? Nu-mi dau seama de unde vine

  • Sa stii ca nu stiu exact la ce te referi… cadru cu cadru, sunt ~3-4 cadre de „blit” la secunda 3-4, aia e 0.1secunde. Din constructia manetei mele de blit, nu pot sa dau blit asa de scurt nici daca vreau (a fost schimbata ca s-a blocat pe faza lunga si asta noua are 2 pozitii cu clic (blit si faza lunga), nu revine singura.

   Am presupus ca poate fi 1 din 3 lucruri:
   – fulger
   – denivelare a drumului
   – artefact al camerei care ajusteaza expunerea… cateodata o ia razna de la un neon care clipeste in parcari subterane.

   Si daca prin absurd e de la mine, o zecime de secunda de blit e intr-adevar „motiv” sa il orbesti pe ala de 3 ori dupa 🙂

  • Da, ma refer la acel „blit” pe care l-ai descris si tu. Am pus ghilimele fiindca nici eu nu-mi dadeam seama daca e ceva „real” sau doar pe camera apare asa. Nu zic ca ar veni de la tine, dar daca lumina a fost reala poate ca din cauza acelui fulger/flash e posibil ca omul sa fi crezut ca tu i-ai dat flash. Mi s-a parut logica aceasta varianta fiindca ti-a dat flash si in momentul in care l-ai depasit.

 5. Si totusi….stopurile pe spate merg? Sigur nu iti cadea ceva din masina? Poate vroia sa iti atraga atentia cu privire la ceva anume…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!