Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Idiotul recursiv la oras

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 140

Daca il cunoaste cineva sa ii transmita ca ii idiot… eventual sa il intrebe de ce, pentru ca habar nu am de unde a venit si de ce a facut manevrele alea.

Macar i se potriveste numarul de la masina: anul nasterii plus sunetul facut de tren in gara… pentru ca probabil are scoala ca trenul, 2 clase.

6 comentarii

  1. Nu e de vină șoferul. E de la marcă. La bemve oricine se urcă la volan constată că nu merg semnalizările, avariile se aprind din senin, accelerează și frânează singură. E normal ca un șofer până atunci calm și liniștit să înceapă să devină violent.

    • Esti sigur? De 7 ani de cand am aceasta marca merg semnalizarile foarte bine, avariile nu se aprind din senin si nici nu accelereaza singura. Nu am devenit violent drept dovada nici amenzi n-am platit. Deci?

    • Tu asa ai face?

  2. Andrei Ciocan

    Eu nu mă pun cu ei. Mai las 3 – 4 mașini între mine și respectivul și cu asta basta.

  3. Ce nu pricep prostanii de genul asta, e ca reparatia masinii lor se face din banii proprii si e scumpa (fie masina din reprezentanta, fie din jermania)! Daca franeaza fara motiv sau imi taie calea si le sparg un colt, troaca mea se repara pe CASCO meu/RCA-ul lui, dar el isi ia si amenda (cel putin) si are si dauna la activ. Oare asa de prosti sa fie, ca sa nu-si dea seama de consecinte?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.