5 comentarii

 1. „La limita”?

  • De data asta tin cu @Cristy SB… am o problema similara unde locuiesc cand nu sunt in stare tembelienii sa faca stanga fara sa intre cu o bucata mare din masina pe contrasens. Langa semafor fiind o statie de taxi, nu pot opri prea departe ca nu vad semaforul sau risc sa ma trezesc cu un taxi care tocmai o primit comanda in directia opusa si intoarce fara semnalizare exact cand se pune verde, si daca opresc la linie risc sa ma trezesc cu un ciumpalac in botul masinii.

   +1 la filmarea asta de data asta… se pare ca viata e plina de surprize si din cand in cand mai sunt de acord si cu unii cu care nu credeam ca o sa fiu.

 2. Mi-aduce aminte de ăsta: https://www.trafictube.ro/idioti-nesimtiti-11/ de la 3:00…
  Ei merg „pe trasa ideală”. Noroc cu tine, că altfel…

 3. eu unul cand vin pe cedeaza opresc exact unde e linia transversala… o gramada de mutre acre care nu sunt in stare sa execute un viraj stanga fara sa treaca juma de masina pe contrasens.

 4. La limita, dar clasic in toate aprcarile de la supermaket-uri. Nu cred ca am intrat nici macar o singura data in parcarea de la Kaufland sau de al Carrefour fara sa patesc asa ceva. Ei „ie” mai grabiti decat restul.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!