Camera auto 70mai Dash Cam M500, 128GB

Produs din oferta Xiaomag.ro

699,00 lei

699,00 lei

Vezi detailii

Iese carnea, intra karma

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 24

Clip necenzurat!

Un idiot si o fapta buna.

4 comentarii

  1. L-ai ratat pe ala de a întrat în fata ta. Ți-au cam scăzut capacitățile de șofer. Fără doua trei clipuri în care-i înghesui pe toți o să-ți pierzi fanii. Practic ma simt și eu înșelat. Intrai sa vad un șofer dintr-o bucata, când colo atitudine de muiere. Te stricasi.
    Atenționare pentru prostani: textul de mai sus e o gluma.

  2. Si exact din acest motiv am vulcanizarea mea preferata la 20 de km departare. Strange frumos cu cheia dinamometrica cum zice producatorul in cazul meu 110 Nm… si tot din motive de ciobani prin service-uri am inceput sa imi fac reparatiile necesare in regie proprie. 2 capre, cric, scule cacalau, momentan toate sculele se amortizeaza dupa o singura interventie si sunt pe plus cu vreo 2000 de lei dupa un an de zile…

    • E bine ca poti sa iti faci reparatiile singur in cazul meu e o problema mai mica legata de spatiu si una enorma legata de timp. Sculele poate se amortizeaza cu reparatiile facute acasa, dar in cazul meu e mai ieftin sa pierd o ora de timp sa iau si returnez o masina de schimb inchiriata decat orele de lucru la masina. Ar fi mai ieftin si daca as baga costul inchirierii.

      Si eu am o vulcanizare preferata care imi verifica si franele, directia si geometria in pretul schimbului si echilibrarii de roti, dar nu cred ca au toti optiunea asta, si nici vulcanizarea preferata nu e 100% fara eroare, e destul o data sa o dea de gard din mii de schimburi.

  3. Macar a dat din avarii, ma mir … le-o fi atins din greseala.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.