Cum se iese din sensul giratoriu

Adăugat de cristian grig
Raportează ca șters! 40
Ce mai caută lumea:
 • Cum se iese pe sensul giratoriu?
 • https://www trafictube ro/iese-sensul-giratoriu/#comment-474628

8 comentarii

 1. asta cu „femeie la volan” e asa, o … o las asa; pentru ca de evitat n-ai cum sa nu eviti ceva sau pe cineva daca rulezi mai mult de 100 m pe sosele patriei
  prefer sa evit una d-asta decat marlanii, nesimtitii

 2. 99,(9) nu semnalizează în sensul giratoriu. De multe ori ma gândesc ca sunt singurul care semnalizează și intrarea și ieșirea din giratoriu

  • intrarea in sensul giratoriu nu se semnalizeaza! Doar iesirea.

  • EmanuelD, poftim? Se semnalizeaza si intrarea si iesirea, ca daca eu fac stanga imi place sa stie si cel din spatele meu in ce directie o iau, multi uita faptul ca e o INTERSECTIE cu sens giratoriu, nu e doar „sens giratoriu”, si in intersectie iti semnalizezi directia de mers.

  • Semnalizezi stanga (intrarea in sensul giratoriu) doar daca intorci sau faci stanga. Da. Dar altfel nu-si are rostul. Pana sa clipeasca becul de 2 ori deja semnalizezi dreapta ca trebe sa iesi. D’aia nu se semnalizeaza in sensul giratoriu.
   Stanga si intors: Semnal stanga + semnal dreapta la iesire.
   Inainte – Semnal dreapta doar la iesire
   dreapta – Semnal Dreapta

   Nu e corect?

  • @Emanuel.
   Nu-i corect. Daca iesi pe PRIMA strada, indiferent daca e in dreapta sau inainte, semnalizezi doar dreapta. Daca iesi pe a doua sau urmatoarele, semnalizezi si stinga si dreapta, indiferent daca e jumate-dreapta sau inainte ori alta pozitie.
   Cam cind ai semnaliza aici? https://www.google.com/maps/place/Arc+de+Triomphe/@48.8736484,2.2950133,17.75z/data=!4m5!3m4!1s0x47e66fec70fb1d8f:0xd9b5676e112e643d!8m2!3d48.8737917!4d2.2950275

 3. cristian grig Probabil unii chiar asa cred, ca e obligatoriu sa parasesti sensul giratoriu numai de pe prima banda. Astfel apar neasigurarile la schimbarea directiei de mers / benzii de circulatie (daca exista) si testarea reflexelor celor care ar circula linistiti pe B1 intrare-iesire.
  +
  P.S. Daca nu ma insel e acelasi sens giratoriu cu cel de-aici :
  https://www.trafictube.ro/cretin-4/
  (unde am avut o lunga si interesanta discutie) vazut din alta directie de mers.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.