It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Iesire „corespunzatoare” din parcare

Adăugat de florin999
Raportează ca șters! 92

Nu se vede in filmare, dar soferul dubei a continuat drumul fara ca macar sa incetineasca dupa manevra mea de evitare.

Ce mai caută lumea:
 • https://www trafictube ro/iesire-corespunzatoare-parcare/

9 comentarii

 1. Vai de mine, cum a fost faza asta……

 2. Ce tampit. In cazul lui era destul de usor de procedat: dai semnal, te uiti pe drum dupa lumina de faruri ca sa stii daca vine masina sau nu si iesi incet incet ca sa te vada altii, pana ce poti sa iesi destul de mult in cat sa te asiguri cum trebuie.
  Daca intr-adevar si-a continuat drumul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat inseamna ca daca in locul tau era un biciclist, trecea peste el fara nici o greata.

 3. Mi se pare foarte tare momentul cand ai inceput sa claxonezi..te-ai oprit si tiiiiiiiiiit :))

  Mare mare retard ala cu duba.

  +

 4. doctor faust

  bataie nu, reclamatie nu, politie nu…la mai multe, ca oricum ii doare-n basca.

 5. florin999 Daca era putin mai atent la 0:08 ar fi observat farurile care vin din fata si probabil n-ar mai fi sarit asa ca un prost direct pe drum. Buna reactie de evitare!
  +

 6. traphique

  Ai facut bine ce-ai facut!
  Dar… n-a fost accident; de ce sa mai fi incetinit/oprit? Sa va bateti? Sa isi ceara scuze? Sa ii explici? Sa comentati? Omul a gresit (ceea ce nu e ok) si apoi si-a vazut de treaba (ceea ce e ok).

  • florin999

   da… dar nici macar o reactie? din insctict sa te sperii sa ciupi macar frana? ma uitam in oglinda cum se ducea blana de parca avea concurs

 7. Acum sa fiu gica contra, esti singur pe un drum cu 2 benzi pe sens IN ROMANIA (da, trebuie precizat in ce tara). De ce nu ai folosi b2 in acest caz? Nu incurci pe nimeni si ai mai multe sanse sa nu te lovesti de extraterestri. Eh, ce faci cand vine unul mai nervos pe b2 si vitezoman? Simplu, te intorci pe b1, il lasi sa plece si te intorci pe b2 daca nu mai sunt speedy gonzales in urma lui.

  • florin999

   da.. asta ar fi unul din cauzele care te fac sa mergi pe b2, dar nha.. aici era o singura banda. Noroc ca nu mi-a venit cineva din fata ca atunci nu mai puteam sa il evit.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!