It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Iesire riscanta

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 37

Unii asteapta un moment sa intre in trafic, altii asteapta sa-i „faca” pe primii. Din pacate, nu intotdeauna isi calculeaza bine manevrele.

9 comentarii

 1. Avea si pasageri…

 2. TrinitYCtA

  Un pustiu de bine .. stop cadru .. anonima poza la politie respectiv la firma unde este angajat .. si in felu asta nu mai auzi la stiri ca nush ce sofer a facut un pustiu de bine si a mai lasat cativa copii orfani, familii indoliate etc.

  Meseria mea .. navigator. Constanta-Bucuresti de am innebunit.
  Plec cu rolele daca e cazul si nu ma urc in asemenea microbuze. E destul ca imi las viata pe mana unui pilot de avion, si iubesc prea mult acceleratia unui Boeing ca sa o ratez si sa stau prin spital (daca scap) … din cauza vreunui dobitoc ca cel din videoclip.

 3. @TrinitYCtA (2) Perfect de acord 🙂 Legat de avioane stiu o vorba: „Orice avion ajunge la sol, intr-un final.” 😀

 4. TrinitYCtA

  Am citit mai demult chestia asta, si obisnuiam sa o spun atunci cand se intampla sa fie vreun coleg la primu voiaj, automat la primul zbor.

  Observam pe fata lui linistea ce il cuprindea 🙂

 5. @GeluCJ In primele secunde, cel din dreapta ta nu este ala cu Hyundai Santa Fe din filmarile precedente ? 😀

 6. Acum serios, ai incercat sa te pui in locul lui ? puteai s-o lasi mai moale si sa-i dai 2-3 flashuri sa iasa si omul. Dar deh, toleranta lipsa, claxonam si in unele cazuri… injuram. Pacat.

 7. @Mihai Voiculescu (7) Te-as intreba Mihai, cu ce-au gresit cei care asteptau acolo in coloana sa intre in trafic? Am toleranta fata de cei care circula corect sau incearca sa o faca.
  Asta care i-a „facut” pe toti din coloana, plus mi-a taiat calea, plus a intrat pe banda de viraj stanga de pe sensul opus, peste marcaj (vezi sec. 19) merita toleranta?
  Zero toleranta pentru astfel de indivizi! Prea multa toleranta in situatii ca acestea si daca o tinem tot asa, unde ajungem?

 8. @Mihai Voiculescu – imaginează-ți așa. Tu conduci un VW Transporter / Mercedes Vito / altă mașină mai măricică. Ești primul la intrarea pe un drum principal de pe un drum secundar și trebuie să faci stânga. Zărești o gaură în mașinișle care vin din stânga și zici că asta e șansa ta. Când să pleci – eroare – altul a venit prin dreapta (pe banda de făcut dreapta) și ți-a intrat în față, apoi s-a oprit pe banda de accelerare dintre sensuri pentru că veneau mașini din dreapta.
  Dacă te-ai băgat, rămâi pe banda a doua pe contrasens, cât să intre GeluCJ în tine (sau să oprească cu mâna pe claxon)
  Dacă nu te-ai băgat, aștepți altă gaură, unde poate iar „te face” un pilot dintr-ăsta

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!