It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

15 comentarii

 1. restulecancan

  minusul banuiesc ca este pentru sonorul prost (asa e camera si claxonul meu e destul de puternic) sau pentru subtitrarea destul de mare :))

 2. DinTraficCulese

  Multi fac asta .. din pacate… Am vazut si in Timisoara, cum multi instructori… nu ii corecteaza pe elevi cand nu isi tin banda… acesta este rezultatul 🙁
  Pai eu daca nu tineam banda, imi dadea instructorul niste palme peste cap de nu stiam de mine… si bine a facut.

  +

 3. Eu iti dau „-” pentru ca nu ai claxonat a doua oara la ultima faza si „-” pentru ca ai comentat fara sa claxonezi, tot la a doua faza, deci + (e o chestiune matematica) 😀

 4. In sensul giratoriu nu ti-ai tinut banda ! –

 5. restulecancan

  @DeeQ pardon ! cum adica ? ia numara tu benzile am intrat pe mijloc (ca in dreapta sunt parcate) am tinut in mijloc adica unde vroia ala cu mitsubisi sa intre si am iesit prin mijloc din sens !
  mai invata legislatie si apoi vino si comenteaza !

 6. porumbelul zburator

  man, dar ce ai facut man ?????????? de la secunda 8 pana la la sec 15 a taiat benzile like a boss, si nu ti dai seama?? Ti a mai atras si DeeQ atentia si tu in continuare batman batman. Cel mai grav e ca nu ti dai seama. Doamne fereste..

 7. prioritate au cei care sunt in sensul giratoriu, nu cei care vor sa intre. Dupa cum erau marcajele, trebuia sa cedezi. Nu exista scuza asta..ca in dreapta erau parcate :))

 8. Trasa cea mai scurta! Ce timpi ai scos? 😀

 9. @ics atunci imi cer scuze pt comment. Clar acolo nu este sens giratoriu

 10. Eu zic ca s-a incadrat corect,si-a tinut banda 2,iar acela este un sens giratoriu reglementat cu indicatoare,deci prioritar este B-dul Unirii cu directia B-dul Decebal si invers,asa ca cei care doresc sa intre pe directiile respective acorda prioritate celor aflati pe aceste directii,cedeaza trecerea are si B-dul Burebista,in sensul giratoriu fara indicatoare au prioritate cei care sunt in sens 😉
  +

 11. restulecancan

  Pt cei care zic ca eu am taiat benzile vreau sa spun doar atat :

  -in sensul ala giratoriu enorm se circula pe 3 benzi , dupa cum puteti vedea si in linkul lui „ics”
  -eu am intrat pe banda a 2-a practic (pt ca in stanga mai aveam o banda libera se vede in film si la fel in dreapta e banda dar e ocupata cu masini parcate ocazional)

  prin urmare am intrat pe centru in sens , am pastrat centrul in sens si am iesit pe centru

 12. Fara suparare ia freez la 0:10-0:11 ai intrat pe 2 ai trecut pe 3 si ai iesit pe 2. Faptul ca sunt aia opriti pe banda 1 nu inseamna ca b2 devine b1 (parerea mea). Adica trebuia sa mergi pe banda de langa taxiurile parcate si sa iesi pe 2.

 13. In primul rand, rondul de la Alba-Iulia NU ESTE SENS GIRATORIU, sau pt voi orice intersectie rotunda este sens giratoriu ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!