It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Imediat dupa accident

Adăugat de RusuCT
53

Drum Poiana Brasov – Rasnov

Ce mai caută lumea:
 • imediat

13 comentarii

 1. s-ar putea ca Smurd-ul sa fi venit de la Brasov si nu de la Rasnov.

  • M-am gandit ca cea mai apropiata localitate de la locul accidentului ar fi Rasnov ;

  • Din cate am observat unde este garaj pt masini de pompieri -masini descarcerare este si garajul pentru smurd. Nu m-as mira sa vina greu salvarea, nu ar fi 1 data. Avand in vedere ca putea sa vina dinspre Brasov…poate asa s-a intamplat

 2. Da

 3. La Rasnov nu este unitate de pompieri militari (descarcerare +SMURD). Masina de pompieri ce se deplasa la accident este a serviciului voluntar de pompieri din Rasnov. Ambulanta trebuia sa vina din Brașov sau Zarnești.

 4. Ambulanta vine din Poiana Brasov, exista statie acolo.

 5. NU stiu organizarea in zona respectiva dar de obicei impartirea ambulantelor depinde de organizarea raioanelor de interventie si de marimea subunitatilor de pompieri … de obicei ambulantele SMURD cam au garajele in incinta subunitatilor de pompieri, dar au interventii mult mai multe decat alte masini de descarcerare sau stingere. Deci in cazul de fata se poate ca ambulata SMURD sa fie plecata la alt caz si sa fie trimisa una din ambulantele salvarii care este libera, din alta zona cat mai apropiata ca timp de interventie.

 6. Ce indisciplinați, parchează ca nesimțiții unde apucă – mă refer la zona de după accident, în Râșnov. Țară de nesimțiți.

 7. Totuși, pe cel cu Fordul l-ai făcut nerăbdător pentru că nu a așteptat să treci tu sau pentru că nu a mai stat în coloană? Dacă e varianta a doua, nu mi se pare normal.

  • Linie continua , in cateva minute trecea de locul accidentului ;

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!