It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Imediat dupa accident, motociclist lovit de unu care trece pe rosu.

Adăugat de TazMan
Raportează ca șters! 77

Dupa cum se vede, iar am ajuns la cateva secunde dupa accident.  In camera se vede cand se ridica motoclistul de pe jos dar nu am mai stat sa scot si portiunea aia.

Cel cu Citroen a trecut pe culoarea rosie a semaforului si venea dinspre Iuliu Maniu si cel cu motorul venea de pe Soseaua Grozavesti, din cate se aude si in filmare, toti sunt OK.

Aceasta este zona…Soseau Cotroceni cu Soseaua Grozavesti.

PS: 1080 HD

5 comentarii

  1. Trecutul pe rosu, sport national…

  2. Acum nu prea mai sunt comentarii!!! daca era invers, adica daca motociclistul facea greseala erau numai comentarii!!!

  3. din cate am inteles din alte surse, moto venea dinspre panduri si astepta sa faca stanga pe Iuliu Maniu cu inca o masina langa el, au plecat amandoi si a venit zmeul…

  4. De obicei cand sunt accidente moto in care nu ei au fost vinovati nimeni nu prea comenteaza.. 🙂 e mult mai palpitant invers.

  5. Aviz celor care vorbesc in necunostinta de cauza pastrati,va parerile,eu sunt soferul autoturismului,da am trecut pe rosu ma duceam cu tatal meu spre spital avea probleme cu imima,am hotarat sa plec eu dupa ce m,au tinut cei de la 112juma de ora la tel pt informatii aiurea,nu am trecut ca boul ci m,am oprit la semafor eram pe avarii,m,am asigurat ca nu mai vine nimic si am plecat,dar din dreapta mea nu am vzt motociclistul el venind pe o roata,am zarit,o abia cand a puso pe doua roti si mi,a dat farul in ochi,imaginati,va ca un motor nu mergi cu el pe o roata si te duci 60m pe jos daca ai 50km la ora

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!