It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

11 comentarii

 1. Voi aveți farmacia în cort?

 2. Eu nu inteleg cum are voie sa circule acel MCV pe sosea :

  Art.101: Constituie contravenții și se sancționează cu amendă prevăzută în Clasa a III-a de sancțiuni următoarele fapte săvârșite de persoane fizice: montarea la autovehicul, remorcă sau tramvai a luminilor de altă culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonoră sau accesorii ori modificări neomologate.

  Art.112: (1) Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovada înlocuitoare a acestuia se reține de către poliția rutieră în următoa-rele cazuri: vehiculul circulă cu defecțiuni majore la sistemele de iluminare-semnalizare sau cu alte dispozitive decât cele omologate.

  • Eh, la noi se poate orice. Sigur circula asa de mult timp si sigur s-a intalnit vreaodata cu o masina de politie si aia nu au facut nimic in privinta asta.

 3. min4chars

  daca plecai cu un minut mai tarziu de acasa nu te mai deranja omu’ cu farmacia. esti prea pretentios.

 4. Buna compilatie. Tu nu patesti nimica ca astepti un minut, dar lui i-a fost greu sa o lase altundeva si sa faca un minut pe jos pana la farmacie?

 5. ai un plus de la mine ! ultimul idiot mare ..si nesimtit !!!

 6. @DTC 1:11 Unii vor sa fie cat mai vizibili in trafic, dar si ce-i prea mult strica. 2:12 Doar „nu incurca pe nimeni” stand acolo … pana ai aparut sa-i strici planurile 🙂
  +

 7. doctor faust

  Il vad ca are ganduri necurate asadar, in loc sa merg cum mergeam pana acum accelerez si ma infig in el.astfel incat sa am motiv de frana si claxon sa nu.cumva sa apuce fraierul sa schimba banda…

  Exact de aia in Bucuresti e un mit care nu e mit, raspandit de ani buni: unii oameni nu semnalizeaza cand schimba banda tocmai pentru ca stiu ca oamenii sunt atat de rai si de meschini incat atunci cand vad semnalul, desi e loc, in loc sa si bada de drum accelereaza numai de ai dracului.

  Toti vreti respect si 1 km de la semnal la manevra dar confundati autostrada cu orasul…pe strazi de 50 de m cu ultimii 20 la semafor…
  Bravo.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!