It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

In lumea lui!

Adăugat de Roby2007
Raportează ca șters! 25

ATENȚIE: Conține limbaj licențios.

17 comentarii

 1. Schimbă culoarea textului, nu prea se vede bine cu roșu

  Drumuri bune ! ” + „

 2. Totusi, semnaliza dreapta ca iese, vad ca pe strada aia se circula doar pe B2, banda spre care a mers intins, pe jos nu sunt marcaje, ai incercat sa-l faci prin dreapta si sa intri direct pe B2 peste el pentru ca pe B1 nu aveai cum din cauza masinilor parcate… nu vreau sa ne certam asa ca nu-ti spun cum consider ca te-ai comportat.

  • El era pe banda 3, daca da semnalizare asta nu inseamna ca are prioritate.

  • la 0:21 se vad niste marcaje, marcaje dupa care ma ghidez eu. Nu am vrut sa il fac prin dreapta din moment ce eu imi urmam banda.

  • Poate nu vad eu bine… singurele marcaje pe care reusesc sa le identific sunt langa insulita din dreapta. Daca poti sa-mi arati materializata banda pe care o urmai… Altfel doar urmai directia pe care presupui tu ca e banda. Cate benzi sunt de fapt acolo, ca la secunda 18 mai incap doua masini in stanga lui?!? In plus, la aceeasi secunda 18 tu esti mult in spate iar el semnalizeaza deja iesirea, iesire care se face pe o singura banda (B2). Cu autobuz cu tot, era un sir de 4 autovehicule care isi semnalizau intentia de a iesi pe acolo. Civilizat, dpmdv, era sa… altceva. Avand in vedere ca acolo NU exista benzi.

  • la sec 0:21 se vede marcajul primei banzi, pe asfalt se mai vad ici-colo cateva urme de vopsea ramase, daca belesti ochii bine te poti ghida dupa ele, pe camera nu se vad. Acolo sunt 4 benzi.
   Pe google se vad mai bine urmele ramase.

   https://www.google.ro/maps/@44.9479011,26.0088278,3a,75y,133.54h,73.99t/data=!3m6!1e1!3m4!1sSM4QQPiZoe750PTBe7xJqA!2e0!7i13312!8i6656?hl=en&authuser=0

 3. Cand vezi ca cineva semnalizeaza e cel mai bun moment sa accelerezi si sa vrei sa te strecori pe langa el.

  • Eu nu va inteleg, daca tu mergi pe b2 pentru ca urmeaza sa devansezi pe unu de pe b1, daca ala iti semnalizeaza nu-mi spune ca pui frana si il lasi sa intre.
   Asa bine ala semnalizand dreapta putea sa mearga pe cealalta parte a scuarului, aia este a 3-a banda.
   E trist cand vad astfel de comentarii, imi dau seama cati habarnisti au permis si conduc dupa ureche.

  • Poate ca cei care nu accelereaza cand vad pe cineva ca semnalizeaza iau in calcul ca ala
   poate trage de volan deci nu sunt habarnisti ci pur si simplu au inteligenta de a evita un posibil accident. Daca ala se baga si te scoate in decor mori ca prostu cu dreptatea-n mana.

  • Din moment ce n-am facut accident tu ce crezi, am fost atent si constient ca ala se va urca pe mine?
   Comentezi asa ca sa pari intelignet?

 4. Durere in pix, asa e el obisnuit sa o taie pe diagonala ! E bine ca are si avocati !

 5. Ei ca ei, dar tu unde parchezi la final de videoclip?

  • Cand esti hater trebuie sa iti duci misiunea din cap la bun sfarsit?
   Clipul asta este despre altceva. Da am parcat pe trotuar pentru 3 minute sa imi iau niste prajituri, totusi am lasat loc suficient cat sa treaca lumea, daca e cazul si cu caruciorul, chiar daca mai in fata este blocat trotuarul cu stalpisori si nu este loc de carucior.
   Ai spirit de observatie, sfatul meu e sa il folosesti constructiv, lasa hate-ul.

 6. Da, comentez ca sa par inteligent. Tu comentezi ca sa nu pari inteligent? Ca se pare ca-ti iese.

  • Si inca ceva. Un om inteligent is da seama isi da seama ca nu toti conducatorii auto sunt la fel de prceputi si o inghesuiala de genul poate determina o sperietura care duce la accident. Daca tot vorbim de inteligenta. Pana una alta est un frustrat care jigneste. Deci educatie de la parinti zero.

  • Inteligentul lui peste prajit, daca toata lumea ar conduce cum trebuie, cu asigurari, cu tinut banda, cu tot ce trebuie n-ar mai fi aceste filmari. Legat de faptul ca accelerez, cum ti-ai dat tu seama ca fac asta? Daca acceleram chiar si putin se auzea asta, daca esti atent accelerez usor la 0:48. Acolo chiar mergeam constant pentru ca eram cu ochii pe prost.
   Tu vad ca incerci sa ma scoti pe mine vinovat de faptul ca ala n-a acordat prioritate la schimbarea benzii de deplasare sau si tu mergi cu aceeasi durere in pix si ai pretentia ca ceilalti sa te fereasca?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!