Da-i inainte cu tupeu

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 31
 1. Dubist nesimtit care efectiv ma face acordeon doar pentru ca el e mai „mare”..si mai prost
 2. Oprire de nesimtit, si un taximetrist care se gandeste ca il feresc eu, doar nu o sa-l indoi de la jumate
 3. Putin cu duba pe contrasens, pe DN1
 4. Inca unul in stilul primului, cate pe ce sa se imprieteneasca cu masina din fata. Si apoi o mica sicanare intre ei, evident cel care a gresit era cu gura mai mare
 5. Bucuresti. Liber la semafor? Si ce daca? Tot primul vrea omul, sa nu cumva sa fie al doilea sau al treilea ca tuseste. Daca nici cand e liber peste tot nu circulam dupa reguli…

5 comentarii

 1. La prima fază știi care a fost ceva? Că ai lăsat spațiu față de mașina din față. Eu în situații din astea stau aproape lipit de cel din față, și ce să vezi, nu se bagă nimeni în față. Nu mi-a mai tăiat nimeni fața de aproape un an. Și fac undeva la 50 km pe zi în București, zi de zi.

  • teddycarebears

   sincer, de ce sa nu aplici regula fermoarului ? si poate chiar a bunului simt ?

   sunt 30 de secunde in care TIR-ul ala e vizibil in video si toti il ocolesc … ce rost are sa te enervezi sau sa faci aproape accident cand e o problema si toti trebuie sa dea dovada de intelegere ?

  • Nu e vorba neapărat de condus agresiv, ci să le închizi unghiul nesimțiților ca să nu se bage cu japca. 😀

 2. 1. As fi mers după regula fermoarului
  2. I-aș fi lăsat și pe cei 2 din față sa se bage

  • Punctul 2: Mor pe astia din spate care atunci cand se blocheaza banda pe care sunt, ei fiind primii care se pot incadra pe banda alaturata, nu le permit si celor care erau in fata lor sa paraseasca banda blocata. Cel din fata avea timp, dar el nu puea vedea pietonii in oglinda de la inceput iar masina ta nu s-a oprit complet nicio clipa; la final mai sa te urci pe pietoni ca nu cumva sa se bage vreunul. Poate gresesc, dar de aici asa s-a vazut. Frumos era sa-i faci semn cu farurile (cand ai decis sa lasi pietonii sa treaca) sa se bage pentru ca sunt si unii care nu forteaza precum cel cu duba de la punctul 1.
   In rest… no comment, astia sunt soferii nostri.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!