It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Am incalcat o lege ca sa respect alta lege si m-a oprit politia (Atlanta PD)!

Adăugat de ochifaradioptrii
Raportează ca șters! 39

Exista o lege “move over law”: atunci cand vezi echipaje de interventie, trebuie sa lasi liber macar o banda de circulatie intre tine si ei si sa incetinesti. De cate ori au ocazia sa vorbeasca despre legea asta, aceste agentii zic clar ca e OK sa incalci linia dubla continua etc. doar sa le lasi spatiu si sa nu ii pui in pericol.

Ce mai caută lumea:
 • CUM E CORECT AM CALCAT SAU AM INCALCAT LINIA CONTINUA

16 comentarii

 1. Cum s-a terminat pana la urma?

 2. Repede ti-a observat crapatura din parbriz.

 3. Pai ai avut un comportament suspect. Ai fost singurul care s-a dat de pe banda aia, pentru un politist asta sare in ochi, e ca si cum ai incerca sa te ascunzi.

 4. Ce rol are acea banda? Celelalte sunt separate cu linii intrerupte, numai acea banda cu linie continua.

 5. Cătălin Tănase

  Nu stiu cum e acolo, dar am senzatia ca legea aia se referla la situatiile in care trebuie sa te dai ca sa le faci loc SA TREACA, nu cum e in cazul asta. Just sayin’

  • N-ai citit textul de la inceputul video-ului? Ca zice foarte clar. Dar uite si un video… arata imagini ca sa intelegi mai usor.

   https://youtu.be/Fym10_1Iiig

  • Move over law a fost impusă în primul rând pentru a limita numărul accidentelor mortale ( pentru echipaje de politie care erau oprite pe banda, pentru cei care lucrează pe tow trucks, pentru cei care efectuează lucrări pe banda respectivă). În cazul în care este imposibil să te muți de pe banda, ai obligatia sa reduci viteza foarte mult.

 6. ochifaradioptrii
  Move Over Law: Georgia Code, Title 40-6-16
  2. If a lane change under paragraph (1) of this subsection would be impossible, prohibited by law, or unsafe, reduce the speed of the motor vehicle to a reasonable and proper speed for the existing road and traffic conditions, which speed shall be less than the posted speed limit, and be prepared to stop.
  Paragraful 2 precizeaza exceptiile de la regula generala, probabil fiind si motivul pentru care politistul te-a oprit. Oricum, se pare ca nu sunt atat de obtuzi in aplicarea legii.

 7. Daniel017

  asta patesti cand vrei sa fii mai catolic decat papa

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!