Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

449,00 lei

449,00 lei

Vezi detailii

Incepatoarea si benzile. Cum o fi luat permisul? A macelarit 3 benzi in 5 secunde.

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 28

🙏Puteti urmari si contul de instagram pentru mai multe IntamplariDinTrafic!🙏
Instagram: intamplari_din_trafic

1. Bagaciosul care se infige intre mine si cel din fata fara sens. Evident, putin mai tarziu l-am depasit, deci mare castig ce a obtinut..
2. Aproape accident pe DN2A / E60. Cel ce a iesit dinspre Sarateni nu s-a asigurat sau nu l-a vazut pe cel din fata mea si i-a iesit in fata. S-au evitat pana la urma in ultimul moment.
3. Grabit, depaseste pe linia continua si trecere de pietoni ca sa ajunga cu o masina mai in fata.
4. Incepatoarea si benzile – nu prea le are cu ele deloc. In interval de cateva secunde a macelarit 3 benzi fara sa se asigure, fara semnal, fara nimic. Ea doar a tinut volanul drept, nu a invatat ca trebuie sa respecte si marcajele de pe asfalt.
5. Giurgiuvean tupeist, pe centura Ploiestiului, aproape ca se baga peste noi pe contrasens sa depaseasca coloana de masini.
6. Aproape accident – iese din benzinarie fix in fata mea fara sa se asigure.
7. Asa se arunca unii din alergare direct pe trecere fara sa se asigure inainte.

3 comentarii

  1. Bagaciosu ala poate nu cauta avantaj. Nu vad nici un semn care sa anunte terminarea benzii. Toti 3 ati intrat pe fermoar si nu vad ce e neinregula cu asta. Bezile trebuie folosite pe toata lungimea lor.

    • Dat fiind ca a „iesit” din spatele meu pe dreapta, nu cred ca nu a vazut ca se termina banda in curand. Putea sa revina si sa nu forteze intrarea asa.

  2. Un comentariu la faza aleasa in titlu. De acord cu tine, dar cu putina empatie ne-am da seama ca incepator + marcaj sters in intersectie = posibila deviere a traiectoriei. Tocmai de aceea este acel semn de incepator pe parbriz, sa reactionam cu clementa pentru cei care inca se calibreaza in trafic.
    Cauza principala dupa parerea mea este indiferenta criminala a administratorilor de drumuri care lasa marcajele de izbeliste.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.