It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Incepator, incepator… dar nu incurca mai rau

Adăugat de BlueBrain
Raportează ca șters! 12
Cand dormi in trafic si astepti ca toata lumea sa-ti cedeze tie prioritatea…

9 comentarii

 1. Iveco Stralis

  Iarta-l si tu,ca nu mai face 🙂

 2. daca lasai doar prima faza erai ok. ultimele faze au intors rezultatul …a iesit 2-1 pentru el 😉

  • BlueBrain

   Daca atat pricepe lumea… e ok.. nu alerg dupa punctaje.
   Nu se incalca nici o lege daca mergi foarte incet, decat cea a bunului simt, pentru ca e posibil sa-i incurci pe ceilalti in trafic.
   Beep-urile din clip nu sunt injuraturi, ci o modalitate de a masca vocea si eventualele cuvinte pe care nu trebuie sa le auda copii care se mai uita pe aici 😉

  • o potrivire nefericita…la cum ai pus beepurile, pare ca-l injuri ca a trecut foarte incet peste limitatorul de la tracere de exemplu…

  • BlueBrain

   De acord.. o potrivire nefericita, pentru ca se intelege altceva.
   Mersi de exemplificare! 😉

  • Hai ca nu e cazul de „daca atat pricepe lumea”! Ok, a gresit, l-ai claxonat, l-ai injurat (primele beep-uri). Si-a cerut scuze. Dar dupaia ce rost mai are? Serios acum? Clar te-a enervat ca a mers incet peste limitatoarele de la acea trecere.
   Peste acele limitatoare de viteza, fiecare trece cum vrea. Tu poti sa treci cu 50 kmph, el poate sa treaca cu 10 kmph. Aia e, trebuie sa ai rabdare.
   Fii si tu mai calm, iti face bine si nu ajunge Sibiul sa arate a „mini Bucuresti”.

  • BlueBrain

   „daca atat pricepe lumea” se referea strict la afirmatia lui Ruhestand cum ca „ultimele faze au intors rezultatul” adica la dislike-uri.
   Tu nici macar nu ma cunosti ca sa afirmi ca nu sunt calm si e ok asa. Iti iau sfatul ca atare.
   Dar cat de calm poti sa fii cand esti deja plin de adrenalina de la unul care poate pune in pericol viata cuiva oricand… doar pentru ca nu stie ce face in trafic.
   Din filmare se vede clar ca vine de pe banda 1 in banda 3, in plina intersectie. Asta o consider pur egoism si in alta cazuri, cum spuneam, poate pune viata cuiva in pericol cu inconstienta lui.

  • Inteleg si se vede clar ca ala o gresit rau de tot. Ai voie sa fii suparat pe el, dar nu inteleg totusi de ce inca dupa 500m de la faza respectiva, esti suparat foc pe el si-i mai tragi niste injuraturi. Asta inseamna sa fii calm?
   Da, stiu… merge incet si incurca… Dar unde ne e calmul? Daca ne-am enerva la fiecare faza de genul asta si 600m o tinem intr-una cu suparari si injuraturi nu prindem 60 ani.
   ps: ti-am zis doar la faza asta, sa fii mai calm, ca nu stiu daca in general esti sau nu, evident. Ia-l doar ca pe un sfat de moment. Atat.

 3. I feel you bro’. Sunt multi ca ala…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!