A incercat sa intre peste mine in masina

Adăugat de HamuTraffic
Raportează ca șters! 86

Pur si simplu mergeam in drumul meu printr-un cartier al orasului Pitesti…cand brusc apare individul in cauza.

 • cu o mana a tras de clanta masinii, iar cu cealalta a dat un pumn puternic in geam.
 • dupa ce am sunat la politie si am spus ce s-a intamplat, reactia dispecerului de acolo a fost…”asa….si ce doriti?”
 • mai inca o masina neagra avariata de „animal”, iar oricine ar fi putut cazut victima.
 • politia a ajuns peste 15 min. norocul oamenilor din jur a fost un locatar, mai bine facut, care l-a putut imobiliza.
Ce mai caută lumea:
 • este legal sa ma apar cu telescopica
 • port castet legal

17 comentarii

 1. doctor faust

  trebuia sa-i zici asa:

  „Nu doresc nimic in mod special. Doresc ca in cazul in care respectivul se dovedeste autorul unei infractiuni cu violenta in zilele urmatoare si se mediatizeaza cazul, sa apara in spatiul public informatii cum ca autoritatile fusesera instiintate prin apel la numarul unic de urgenta si un plictisit m-a intrebat ce vreau in loc sa zica: – trimitem un echipaj, ramaneti pe loc, incercati sa va mentineti in siguranta pe dvs. si cei din jur, nu va lasati angrenat in conflict, ignorati pagubele materiale, le vom evalua ulterior, dati-ne cat mai mutle detalii legate de loc, locatie, ambient, personaj si daca aveti nevoie de ingrijiri medicale”

 2. Sa nu generalizam 😐

 3. Vezi..?HamuTrafic..de ce-i bine sa ai in masina un baston telescopic asa cum am eu..Te dadeai jos…si il trosneai la picioare pana zicea..! iarta-ma..F**l in gura de boschetar betiv..Uite cum puteai sa-l lovesti si sa dai cu subsemnatul pe la politie..! Nevinovat..

  • Este infracțiune deținerea acelui dispozitiv. Este problema ta, dar nu încuraja și pe altcineva!
   Nu de alta, dar poți deveni din victimă, infractor.

  • Dadi ok ai dreptate, nici eu nu sunt de acord cu violenta, dar sa presupunem ca esti cu familia, ai in masina 1 sau 2 copii. Vine individul, iti sparge geamul si incepe sa te loveasca, copiii fiind speriati, poate chiar raniti de la cioburi. Crezi ca te mai intereseaza in acel moment ca e ilegal sau legal sa porti o telescopica sau orice altceva cu care te aperi? Iti garantez eu ca in acel moment ai da in ala cu tot ce ai prinde sa iti aperi familia. Poti foarte bine sa porti cheia pentru roti sub scaun, aia chiar e necesara in masina.

  • Exact! De ce să riști un lucru incriminatoar în plus, când o cheie bună face același lucru, și nici nu este „confecționată special pentru lovire sau tăiere”?

  • doctor faust

   1. nu e ilegal deloc sa detii.
   2. nici sa-l folosesti dar depinde de circumstante.

  • Legea 61/1991 (republicata în 2011)

   Art. 2. – (1) Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava, urmatoarele fapte:

   1. portul, fara drept, in locurile si imprejurarile in care s-ar putea primejdui viata sau integritatea corporala a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea si linistea publica, a cutitului, pumnalului, sisului, boxului, castetului ORI A ALTOR ASEMENEA OBIECTE FABRICATE SAU CONFECTIONATE ANUME pentru taiere, impungere sau LOVIRE, precum si folosirea in asemenea locuri sau imprejurari a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate, a obiectelor confectionate pe baza de amestecuri pirotehnice ori a dispozitivelor pentru socuri electrice;

  • Cea mai bună așa-zisă armă de autoapărare este spray-ul cu piper. Este și legal, și mult mai ieftin față de o telescopică. Nu mai zic că e și discret, poți să îl iei cu tine oriunde, și când mergi în expediții pe munte, și așa mai departe.

  • Filip_24: Detinerea legala, utilizarea ilegala … in caz de utilizare in functie zilele de ingrijiri ajungi la contraventional sau penal :D. Aiurea stiu, dar asta e minunata lege din Romania.

  • Imposibil, de unde și până unde este ilegală folosirea? Întreb, deoarece chiar un polițist mi-a zis mai demult că este legală folosirea.

  • Pentru simpla prezență al acelui baston telescopic în autovehicul, poți fi cercetat penal. Găsești singur suficiente spețe pe Google.
   Filip_24, Polițiștii spun multe prostii și nu sunt izvor de drept.

 4. frankenstein

  Politia in Romania e degeaba: timpul trece , leafa merge.

 5. E un comentariu care iti face cinste, sa stii.

 6. are dreptate Filip_24. Spray-ul este o solutie buna, eventual faci cum facea el, provoci oamenii in trafic apoi cand vin aia sa iti ceara socoteala, le dai cu spray-ul si fugi 😀

  • Și care e soluția, să stau să mă bat cu ei, ca să risc dosar penal? Tu auzi ce debitezi?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!