It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Incident trafic masina de companie

Adăugat de Sudsemnatu
Raportează ca șters! 53

Initial am zis ca m-a atins clar, m-am luat dupa el dar nu a oprit. Eu am deja bara putin atinsa, acum nu stiu daca a mai contribuit si el sau nu.

Sa ii fac reclamatie la companie?

17 comentarii

 1. Am pierdut eu ceva? Este sens de mers inainte pe amandoua benzile acolo? Fiindca vad ca tu intri peste el, el merge drept.

 2. Nici dracu nu urmeaza benzile acolo. Pentru ca sunt facute aiurea si pentru ca la semaforul de la care au plecat nu e nicmi trasat. Sau nu era acum o saptamana cand am trecut ultima data pe acolo.

  Asa ca lumea se incadreaza de obicei pe tiparul clasic. B1 dreapta sau inainte, B2 inainte, B3 stanga ( plus cei care stiu cum sunt benzile si merg inainte.) Asa ca de pe toate cele 3 benzi se merge de multe ori inainte.. Apoi apar idiotii care parcheaza la dublaj si ramane o singura banda.

  Ca la Bucuresti…

 3. E vorba ca la prima faza sa zicem ca nu a stiut dar la urmatoarea faza cand pur si simplu intentionat imi taie calea cand vede ca are masini parcate pe banda 1.

 4. Am renunțat de mult timp sa mai urmez marcajele acolo, pentru ca tot timpul eram singurul din toată coada care era împotriva flow-ului. B3 pentru înainte e aproape inutilizabila, pentru ca în stânga e semafor și se blochează banda pana trec pietonii. În plus, cand vii de pe calea Victoriei pe prima banda de stânga, ești aruncat pe prima banda pe strada Rosetti și în aglomerație e cam imposibil sa se mute toți care merg înainte pe benzile 2/3.

 5. doctor faust

  de la 0.5, dar la 0-7 – 0.10 devine foarte vizibil, tu ai in permanenta un ax fix pe mijlocul masinii…
  a doua oara da, s-a bagat ca marlanul.

  nu e o problema nici la marcaje nici la nimic ci la magarii care opresc aiurea, pe stanga, ca peste tot in rahatul asta de tara. pe dreapta e semn de parcare, pe stanga nu, politia doarme, lumea-si zgarie masinile, aia e.

  si se vede foarte clar ca nu te-a atins deloc, nici prima data nici a doua oara.

 6. Eu as trimite filmarea la firma ca sa ii fie invatare de minte cu respectatul regulilor elementare de circulatie…

 7. Andrei Ciocan

  Repet de un milion de ori și o să repet în continuare, voi aveți timp de pierdut / bani de dat pe reparații. Cu reclamația la firmă nu o să faci nimic.

 8. Bani de dat pe reparatii nu e cazul, pentru ca se face pe RCA-ul celui vinovat. Amenda tot ala o ia, iar timpul nu e o problema, important e ca trebuie cineva sa aiba curajul sa nu se lase calcat in picioare si sfidat de bananieri din astia…eu de cand l-am ferit pe un idiot din asta si am intrat in alta masina, nu mai feresc pe nimeni cand sunt in dreptul meu…

 9. frankenstein

  ce-aveti bai frate? nu va mai ajunge strada ????

 10. Daca ne certam…in 5 min ne impacam…facem ceva si ne trece… lalalala….Dragnea e prost.

  Sunteți 2 frustrați .

 11. De acord cu autorul. El s-a incadrat pe banda din mijloc(2), dupa cum se vede, aia devine prima banda de circulatie dupa intersectie. Cel cu Lexusul merge inainte de pe banda de dreapta si forteaza prima banda. Prima data i-a mers. A doua data forțează banda 2, tot asa, fara semnal. Era clar ca nu aveai pe unde sa te duci. De obicei, cand trec prin intersectia aia la fel fac si eu, dar dau cate un claxon cand vad lumea ca forteaza din dreapta. Sa se uite si la marcaje. Daca ti-a busit masina, eu zic ca poti merge frumos la politie si sa decvlari accidentul. Il vor chema ei pe individ (ai si inregistrare). Nu e obligatoriu sa ii ia permisul, in cazul in care cadeti la amiabila. E optiunea ta, in ce directiee vrei sa mergi. Am patit si eu la fel in primavara. Si am rezolvat cu amiabila, dar a trebuit sa ma plimb pe la politie, ca nu aveam cum sa dau de vinovata.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!