It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Aproape poc cu un inconstient

Adăugat de RzV
50
 1. Intai trage de volan, abia apoi se asigura. Error 404.
 2. Taximetrist care opreste cu tupeu in mijlocul intersectiei, pe avarii, pentru ca acolo vrea clienta. Dupa claxon se muta mai in fata putin sa putem trece si noi, fraierii..
 3. In viteza, pe linia de tramvai, no?
 4. Aproape poc cu un inconstient care nu avea nici un pic de vizibilitate, venind dupa o duba care imi acorda prioritate. Probabil tot in intersectia aia l-a mai pocnit cineva de curand dupa stopul spart si indoitura din bara spate. Dar omul nu se lasa..
 5. Biciclist cu gura mare…fara sa aiba dreptate
 6. Pe interzis, normal. Lasa ca ma ocolesc fraierii
 7. Baietii veseli..care trec printre masini alergand…apoi se intreaba daca da vreunul peste ei ce s-a intamplat

7 comentarii

 1. 1:15 – daca ii plezneai lasai permisul la politie. Prioritatea in sensul giratoriu se acorda celor AFLATI IN INTERIORUL acestuia, nici decum de stanga/dreapta/sus/jos si mai stiu eu alte artificii. Erau inaintea in sens? Erau, pa si pusi, le cedezi trecerea

  • Mor de ras…

  • Te referi la biciclist? Eu vad ca autorul era deja in sensul giratoriu, in momentul in care, cei doi au intrat in sens.

  • Azi esti in pom se pare. La ce clip te uiti? Cand eu eram in sens, ei nu intrasera. Au intrat la 1:22 cand eu deja ma apropiam de iesirea din sens, avand si semnal dreapta (pentru a-i ajuta sa inteleaga ce am de gand). Oricum ar fi, biciclistul nu avea niciun drept sa mai comenteze, el intrase in sens cand era clar ca sunt foarte aproape de ei.

  • Eu m-am referit la primele masini nu la biciclist…

  • Am pus scrisul dinainte pentru ca era lung si sa poata apuca lumea sa-l citeasca. Nu ma refeream la aia doi de la inceput, evident. Deja vorbesti de lucruri diferite la care nici eu si nici ceilalti nu cred ca se gandeau cand am/au vazut clipul.

 2. Cei doi erau deja in sens, ma refer lamasini

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!