It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Inconstient

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 85

Un inconstient, cu atat mai mult cu cat acea masina nu il ajuta in conditiile date sa circule cu viteza aia.

La putina distanta de acest loc, nu demult, a fost un accident chiar spectaculos din cauze asemanatoare: http://zhd.ro/accident-rutier-pe-soseaua-deva-lugoj-fotogalerie/

9 comentarii

 1. Asta-i un jeg din ala care taie toate virajele la stanga, dar la alea de dreapta zboara pe contrasens, pentru ca nu are habar sa le negocieze.
  Viteza nu era cine stie…, dar halul in care a luat curba a adus forta centrifuga aproape de maxim, zburandu-l spre contrasens.

 2. @Dadi: Is absolut sigur ca ai dreptate 🙂 Halul in care a luat curba e din cauza ca avea viteza prea mare… parerea mea ii ca a sarit pe un damb sau denivelare si chiar daca a intors volanul masina tot drept a mers. Bine ca era uscat pe jos ca altfel era aceeasi situatie ca in articolul din descriere.

 3. alexskyline18

  jignesti mandria nationala Loganul! rusine!

 4. @alexskyline18: 😆 nu jignesc nimic… masina e inalta, usoara si cu suspensii moi, e ce trebe atata timp cat o conduci ca atare. Nu se dorea insulta, dar nici eu nu intru in curbe ca o masina de F1 pentru ca nu conduc o masina de F1 🙂

 5. robwin_75

  Deocamdata !!!

 6. Loganul e ca Lada la rusi. Defapt, loganul arata mai bine.

 7. @robwin_75: Noroc sa fii, prost sa ai… ala o fi principiu omului de functionare si atunci sigur scapa. Sper sa nu isi incerce norocu’ cu cineva cu mai multi neuroni.

  @DTC: gusturile nu se discuta 🙂

 8. in genul asta de curbe unde nu prea ai vizibilitate , de preferat sa ai o distanta mai mare fata de cel care este inaintea ta . In felul asta eviti sa faci parte dintr-un carambol . In cazul in care Loganul agata Passat-ul , Loganul ar fi putut sa te agate si pe tine .

 9. @shogun: Aveam distanta suficienta fata de cel din fata, daca se oprea brusc is 99% sigur ca opream pana la el… la fel de bine putea sa rateze Passatul si sa ma agate direct pe mine. La faze de astea tot ce poti sa faci e sa minimizezi urmarile. Din nefericire am aflat ca sunt accidente pe care nu prea ai cum sa le eviti doar sa speri ca nu ti se intampla. Daca agata Passatul si venea mai departe trageam dreapta cat se putea si speram sa pot evita… daca se oprea in Passat, aruncam ancorele si conform distantei si vitezei daca nu se rupea asfaltu’ sub masina ma opream inainte sa fac parte din carambol.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!