It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cat de inconstient poti fi ca sa faci asta ?

Adăugat de floringabriel
Raportează ca șters! 54

Cat de inconstient poti fi ca sa faci asta ?

Pe langa faptul ca incalci grav o regula de circulatie ” oprirea interziza inaintea treceriilor pentru pietoni ” … iti expui pericolului propriul copil !

4 comentarii

  1. Nu e ca si cand era singurul loc in care putea opri, era loc peste tot si asta e si mai grav. Putea bine mersi sa opreasca dupa trecere. 2 lungimi de masini mai incolo si nu punea in pericol pe nimeni.

  2. Niciodata n-am inteles ce magnet ii atrage pe unii sa parcheze sau sa opreasca ca sa lase un pasager, fix in fata trecerilor de pietoni, si nu, sa zicem, la 10 metri inainte, sau si mai bine dupa, desi nici asta nu e legal, dar cel putin nu e atat de periculos. Sunt prea multi pe lumea asta care nu reusesc sa anticipeze rezultatul actiunilor lor, si, din nefericire, multi au, nu stiu prin ce minune (a se citi spaga), permise auto.

    Defectul asta de comportament poarta un nume simplu: prostie.

  3. floringabriel

    trei zile consecutive acelasi participant la traffic, la aceiasi trecere de pietoni, aceiasi manevra deosebit de periculoare! uneori mai sta politia la acea trecere de pietoni, dar nu si asa matinal sa poate observa si aceste incalcari de regulament, nu doar faptul ca unii nu dau prioritate la pietoni.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!